In deze reeks wordt steeds een 'gewone' vrouw ondervraagd over haar carrière, haar keuzes en welke rol het moederschap daarbij heeft gespeeld. We stellen voor; Miriam Hensgens - Beaujan, al 29 jaar moeder van twee kinderen. Voor de geboorte van haar kinderen was ze werkzaam als juf, later is ze gaan werken in het familiebedrijf en toen de kinderen het huis uit gingen begon er iets te kriebelen. De creativiteit kruipt waar het niet gaan kan en Miriam ontdekt Instagram. Hier post ze bijna dagelijks haar - met zorg bij elkaar gezochte - outfits. Naast haar Instagram-account houdt Miriam ook een blog bij waar ze over fashion, lifestyle en food vertelt.

Clothing, Street fashion, Fashion, Outerwear, Blazer, Jacket, Footwear, Dress, Waist, Leg, pinterest

Miriam vertelt over haar carrière voor haar kinderen geboren werden. 'Mijn leven heeft altijd in het teken gestaan van kinderen. Kinderen zijn eerlijk en vrolijk, dé ingrediënten voor happy feelings.' Haar baan als onderwijzeres is dan ook niet zomaar uit de hemel gevallen. 'Het was geweldig om elke dag kinderen iets te leren. Na 10 jaar les geven is mijn dochter Rachelle geboren. Dit was een fantastische beleving en een grote verantwoordelijkheid.' VerwarringToen Miriam na haar verlof weer aan het werk ging, kwam de verwarring. 'Ik bracht mijn eigen kind naar mijn moeder en bracht een groot deel van mijn tijd vervolgens door met andere kinderen. Het voelde onnatuurlijk en mijn voldoening zwakte af. Ik nam ontslag en de jaren verstreken, inmiddels had ik twee kinderen. Zoeken naar iets 'buiten de deur' bleef en ik vulde mijn tijd thuis met veel creatieve activiteiten.' OpbloeienToen de kinderen ouder werden ging Miriam in het familiebedrijf werken en merkte ze dat ze opbloeide. 'Ik had de contacten gemist en voelde weer betrokkenheid bij de maatschappij. Op 50-jarige leeftijd kregen mijn man en ik de kans om ons droomhuis te gaan bouwen. Ik richte mij volledig op het nieuwe huis en alles wat daarbij kwam kijken. Omdat ik voor het nieuwe huis overal op zoek ging naar ideeën en inspiratie kwam ik in aanraking met Instagram. Er ging een wereld voor mij open en ik begon met het fotograferen van mijn outfits.' 'Ons huis is inmiddels af en fungeert heel goed als achtergrond voor mijn foto's. Mijn volgers groeien en ikzelf ook. Ik word zo enthousiast van Instagram dat ik al snel meer wil en er ook een blog bij start. Mijn geluk en betrokkenheid bij de maatschappij groeien elke dag.'

Smile, Wine glass, Dress, Happy, Drinkware, Drink, Glass, Fashion accessory, Alcoholic beverage, Drinking, pinterest

Tot slot vertelt Miriam dat haar kinderen hun zich haar herinneren als een lieve, maar zoekende moeder. Ze zijn dankbaar voor hun warme thuis dat ze als kleine kinderen hebben gehad maar zijn daarom ook extra blij voor en trots op hun moeder. Rachelle en Carlo zijn haar grootste fans!