SPONSORED

Maandelijks komen in Bazaar zakenvrouwen uit de mode, kunst, politiek of zakenwereld aan bod. We kijken meer naar hun werkplek en hun werkdag en leven mee met andere aspecten van het zakelijk leven. Hoe kleed je je op een zakelijke manier met behoud van eigen stijl? Hieronder enkele accessoires die iedere outfit meer oemph geven.

Watch, Analog watch, Watch accessory, Fashion accessory, Strap, Jewellery, Material property, Brand, Metal, Beige,

Deze Bradshaw Gold-tone Smartwatch vertelt je niet alleen op een stijlvolle manier hoe laat het is, hij geeft je ook sms- en emailalerts en bevat een fitnesstracker. De chicste manier om op de hoogte te blijven.

Product, Brown, Bag, Fashion accessory, Style, Luggage and bags, Leather, Shoulder bag, Tan, Fashion,

De Mercer Leather Crossbody tas is even praktisch als prachtig. Met genoeg vakken voor al je zakelijk spullen en zowel een handvat als een schouderband waarmee je deze tas crossbody kunt dragen, kom je bij elke meeting goed voor de dag. Deze neutrale kleur doet het altijd goed, maar hij is ook verkrijgbaar in onder andere olijf, rood en klassiek zwart.

Wallet, Fashion accessory, Rectangle, Leather, Bag, Coin purse, Electronic device,

Deze klassieke Jet Set Travel Saffiano Leather Wallet is de ultieme zwarte portemonnee die in iedere tas en bij elke gelegenheid past.