Kim & Kanye in Bazaars aanstaande modenummer

Met een modeshoot. En een groot interview. En wel hierom.

'Kim en Kanye, in het hart van Bazaars septembernummer. Iets wat je als lezer misschien niet zo snel had zien aankomen, en – eerlijk is eerlijk – iets wat Bazaar zelf ook niet had kunnen bevroeden. Maar vooruit, ze zijn de grootst mogelijke moderne iconen, die de nieuwe media even kunstig en commercieel bespelen als André Rieu zijn viool,' aldus Cécile.

Eigenlijk best logisch dus dat Bazaars global fashion director Carine Roitfeld power couple Kim Kardashian en Kanye West koos voor de hoofdrollen in haar jaarlijkse icons modeshoot. Want Carine weet precies what's hip & hot, evenals de gelegenheidsfotograaf van dienst: Karl Lagerfeld.

De icons modeshoot is vergezeld van een interview met Kim en Kanye, waarin ze openhartig praten over hun jeugd, celebrity crushes, wat ze aan het lachen maakt, favoriete Taylor Swift-liedjes (ha!), historische figuren met wie ze zich identificeren en een interview waarin Kanye dingen zegt als: 'Ik hou dus helemaal niet van denken. Ik denk dat mensen graag denken dat ik graag veel denk. En dat is niet zo. Ik hou helemaal niet van denken.' Je begrijpt: nu al de quote van het jaar.

Afijn. Er zijn dus ook nog andere icons. Bekijk hieronder een sneak peek.

En bekijk ze vooral in Bazaars septembernummer, dat 16 augustus in de winkel ligt.

Advertisement - Continue Reading Below

Kim Kardashian en Kanye West

Advertisement - Continue Reading Below

Lindsey Wixson

Advertisement - Continue Reading Below

Lara Stone en Natasha Poly

Advertisement - Continue Reading Below

Natasha Poly

Advertisement - Continue Reading Below

Lara Stone