5 stylingtrucs om af te kijken bij moderedacteuren

Uitleg in woord én beeld.

Wie in de mode werkt, kent precies de juiste hacks voor een effortless chic look. Wij doen er vijf uit de doeken in woord én beeld.

(van Harper's Bazaar)

Advertisement - Continue Reading Below

Schuif-de-Mouwen-Omhoog

Er is niets flatteuzer dan opgerolde mouwen van een jasje (of trui of vest), maar ze de hele dag omhoog moeten duwen is verre van ideaal. Daarom deze hack:Gebruik een haarelastiekje, plaats dat over het midden van je mouw, ter hoogte van de elleboog. Trek nu je mouw omhoog zodat er rond het elastiekje een vouw ontstaat.Model Alana Bunte/The Lions draagt een ASOS blazer, FRAME Denim t-shirt via net-a-porter.com en Genetic Denim jeans via geneticlosangeles.com.
GIF

Er is niets flatteuzer dan opgerolde mouwen van een jasje (of trui of vest), maar ze de hele dag omhoog moeten duwen is verre van ideaal. Daarom deze hack:

Gebruik een haarelastiekje, plaats dat over het midden van je mouw, ter hoogte van de elleboog. Trek nu je mouw omhoog zodat er rond het elastiekje een vouw ontstaat.

Model Alana Bunte/The Lions draagt een ASOS blazer, FRAME Denim t-shirt via net-a-porter.com en Genetic Denim jeans via geneticlosangeles.com.

Advertisement - Continue Reading Below

Rol-de-Mouw-op-als-Jenna-Lyons

Een stuk sjieker dan de klassieke opgerolde mouw,  deze versie:Vouw de helft van je mouw omhoog, en rol daarna nog een keer naar boven. Laat bij die tweede keer een klein randje over aan de bovenkant voor een nonchalante, stijlvolle look.
GIF

Een stuk sjieker dan de klassieke opgerolde mouw, deze versie:

Vouw de helft van je mouw omhoog, en rol daarna nog een keer naar boven. Laat bij die tweede keer een klein randje over aan de bovenkant voor een nonchalante, stijlvolle look.

Advertisement - Continue Reading Below

Stop-je-Blouse-in-als-een-Moderedacteur

Toon taille zonder er al te stijf uit te zien:Stop een kant van je blouse, liefst die waarop de knoopjes zitten, in je broek et voilà.
GIF

Toon taille zonder er al te stijf uit te zien:

Stop een kant van je blouse, liefst die waarop de knoopjes zitten, in je broek et voilà.

Advertisement - Continue Reading Below

Stop-je-Blouse-in-als-een-Koorbal

Business in the front, party in the back, deze 'frat shirt tuck':Stop de voorkant van je blouse in je broek, laat de achterkant eruit hangen.
GIF

Business in the front, party in the back, deze 'frat shirt tuck':

Stop de voorkant van je blouse in je broek, laat de achterkant eruit hangen.

Advertisement - Continue Reading Below

Rol-je-Jeans-Op

Perfect om je nieuwe hoge hakken op hun best uit te laten komen, of je boyfriend jeans net een stukje chicer te maken:Vouw je pijp ongeveer vijf centimeter om. Vouw dit stuk dan weer dubbel, maar net niet precies zodat er een nonchalant randje uitpiept. Perfect imperfect.
GIF

Perfect om je nieuwe hoge hakken op hun best uit te laten komen, of je boyfriend jeans net een stukje chicer te maken:

Vouw je pijp ongeveer vijf centimeter om. Vouw dit stuk dan weer dubbel, maar net niet precies zodat er een nonchalant randje uitpiept. Perfect imperfect.