De stijlgeheimen van Kate Middleton ontrafeld

Met deze simpele tips ben je immer zo stijlvol als Kate.

Kijk, een ode aan Kate Middletons stijl dat deden we al vaker (hier en hier bijvoorbeeld). En het moment is daar dat we de boel hebben weten te ontrafelen, waardoor De Gewone Mens (that would be us) er net zo knap uit kan zien als de Duchess. Ze wijkt namelijk nooit af van onderstaande modemantra's die we eens keurig voor je op een rij hebben gezet. Kijk, leer en kopieer!

Advertisement - Continue Reading Below

Vastgesnoerde jassen

Niets meer stijlvol dan een getailleerde jas, weet Kate. En dus sloeg ze minstens twintig exemplaren in. Ieder exemplaar voorzien van een kittig riempje - om voor altijd de show te stelen. Fan van deze look? Je zet het puntje op de i met bijpassend handgebaar waardoor het zomaar lijkt alsof je je jongere jaren op een Engelse kostschool hebt doorgebracht.

Advertisement - Continue Reading Below

Riemen bij iedere outfit

Waarom zou je in hemelsnaam alleen een riem om je je jas dragen als het je eigenlijk altijd fantastisch staat? En zo geschiedde dat Kate om al haar outfits - jurk of blazer het maakt niet uit - een dun riempje bond. Zelfs de tweede jurk op haar trouwdag ontkwam er niet aan. En ze komt er nog onwijs goed mee weg ook.

Advertisement - Continue Reading Below

Een constante roklengte

Kijk even aandachtig naar bovenstaande collage. Valt je iets op? Wanneer je naar de rok kijkt misschien? Juist, de lengte is iedere keer precies hetzelfde. En het werkt.

Advertisement - Continue Reading Below

De kanten jurk

Wanneer de combinatie mantelpak met riem even niet zo geschikt is voor de gelegenheid, dan toch gewoon een pracht van een kanten jurk? Staat immers precies zo geweldig en is nét een tik chiquer. Doet het goed in alle kleuren van de regenboog maar het liefst wel met lange of driekwart mouw.

Advertisement - Continue Reading Below

Matching hoed-jas combinaties

Bij de koninklijke familie denken we natuurlijk meteen aan de geweldige hoeden die zo nu en dan de hoofden van de dames sieren. Dus ook bij Kate. En ze heeft er een sport van gemaakt om haar hoed perfect te matchen met haar jas zodat een mooi monochroom schouwspel ontstaat. Zijn we toch stiekem benieuwd hoe haar hoedenkast eruit ziet met al deze exemplaren.

Advertisement - Continue Reading Below

Degelijke schoenen

Op het gebied van schoenen houdt Kate het liever rustig zodat alle aandacht naar haar prachtoutfits kan gaan. Niet snel zullen we haar spotten in een felrode Louboutin of gigantische plateauzool. Neen, Kate houdt het liever bij degelijke, zwarte exemplaren, want: die doen het altijd goed. En gelijk heeft ze.

Advertisement - Continue Reading Below

Out of the box

Zo nu en dan gooit Kate even al haar regels overboord door met een totaal onverwachte outfit op de proppen te komen. En dan moeten we soms even wennen, maar uiteindelijk zijn we meestal enthousiast. Ach het leven is kort en verdient daarom wat risico op z'n tijd. We feel you, Kate.

van: ELLE.com