Skip to Content

D'r is another label in town!

Van eigen bodem, maar met een scheut Parijs en een snuf New York: Another-Label is hartstikke aan de hand, dames en heren.

By
White, Black, Hair, Photograph, Black-and-white, Monochrome photography, Monochrome, Beauty, Wall, Photography, pinterest

Áltijd welkom: nieuwe kledingmerken die stijlvol, betaalbaar en die kleren maken van goede kwaliteit. Het schaap met vijf poten, kortom. We waren al fan van Ganni, en van Maje, en van Sandro, en van Baum und Pferdgarten. Maar die komen allemaal niet van eigen bodem. Another-Label, sinds 2015 in ons midden, komt dat wèl. Uit Amsterdam, to be precise.

Een niets aan de hand label dat klassiekers afwisselt met blitse flared knits en plissépakken, die dan zowel stoer als vrouwelijk zijn en waarmee je dus in principe álle kanten op kunt. Wapenfeit: Another-Label hecht aan rijke stoffen en mooie kleren die op een duurzame manier worden gemaakt, maar toch betaalbaar blijven. De prijzen schommelen tussen een keurige € 40 en € 120.

Waar het label ook aan hecht is z'n Nederlandse roots. En dus wordt er enthousiast samen gewerkt met talenten van eigen bodem. De campagne voor de zomercollectie is geschoten door Sophie van der Perre, de art direction is van de hand van Glamcult, en voor komend winterseizoen koos het merk voor Nederlands model Mila de Wit als gezicht.

Waar we Another-Label vinden kunnen? Onder andere bij Suit Amsterdam, De Bijenkorf, We Are Labels, 9Straatjesonline, Trade Studio, Louen, OU Boutique en House of Frasier. Zo. En dan nu Bazaars favorieten uit de zomercollectie:

White, Black, Hair, Photograph, Black-and-white, Monochrome photography, Monochrome, Beauty, Wall, Photography,

Meer van Harper's BAZAAR
 
preview for Mode & Juwelen

Mode & Juwelen

street style paris fashion week womenswear fallwinter 20242025 day eight

Moderedacteuren zweren bij deze zonnebril

chique platte schoenen

Shop chique platte schoenen voor elke gelegenheid

celebrity sightings in new york city april 14, 2024

Anya Taylor-Joy bewijst: déze broek is altijd goed

celebrity sightings in los angeles april 29, 2023

Deze rebelse T-shirt trend is plotseling overal

Advertentie - Lees hieronder verder
Advertentie - Lees hieronder verder