Tromgeroffel bitte.

...

Hou je vast.

...

Maar echt.

...

We houden je niet langer in spanning.

...

& Other Stories heeft een samenwerking beklonken met:

...

Rodarte! Waarachter de zusjes Kate en Laura Mulleavy uit Los Angeles schuilgaan. Het label dat vanaf dag één goede sier en prachtige collecties maakt. De lente van 2016 wordt dus alvast een stijlvolle, want dan hangt de co-lab collectie bij & Other Stories in de schappen.

Wat we mogen verwachten? Bazaar duimt voor een boel romantiek (en een boel pailletten, veren, glimmers, franjes en frutsels) zoals het een goed Rodarte-kledingstuk betaamt. En als we onderstaand tipje van de sluier 'ns aandachtig bekijken, kan ons geduim weleens hartstikke beloond worden begin 2016. 

De zusjes zijn in ieder geval blij: 'We zijn enorm enthousiast om met deze speciale samenwerking Rodartes verhaal te vertellen in een nieuwe omgeving. De unieke positie van & Other Stories in de mode-industrie heeft ons de mogelijkheid gegeven een bijzondere collectie neer te zetten,' aldus Kate en Laura Mulleavy. Is het al voorjaar?

We are happy to announce the Rodarte collaboration with @andotherstories, releasing SS16! (Photo by @officialautumndewilde). #Rodarte
Een foto die is geplaatst door RODARTE (@officialrodarte) op 13 Okt 2015 om 4:24 PDT