Beroemdheden die elkaar cadeaus geven, het blijft een uitermate fascinerend verschijnsel. Want wat geef je iemand die álles al heeft terwijl je zelf ook álles al hebt? Probeer dan nog maar eens origineel te zijn. Jennifer Lopez deed een goede poging en schonk Britney Spears een paar schoenen. En dat is fascinerend om wel twee redenen:

Ten eerste, het waren niet zo maar schoenen die Jennifer Lopez hier cadeau gaf. Lopez heeft onlangs een schoenencollectie ontworpen voor Giuseppe Zanotti. Bestaande uit prachtige hooggehakt schoeisel in de vorm van laarsjes en pumps. En voorzien van de nodige bling bling, want dat vindt La Lopez leuk. De prijs van Lopez x Zanotti schoenen varieert van $895,00 tot $2.995,00. Qua prijs in ieder geval op het niveau van A-sterren.

instagramView full post on Instagram

Ten tweede, wist jij dat Jennifer Lopez en Britney Spears bevriend zijn? Ons evenmin bekend. Britney ontving niet alleen de schoenen - het 'Puchi' model á $1.895,00 - maar ook een handgeschreven kaartje met heel veel liefs van La Lopez.

Footwear, High heels, Shoe, Beige, Brown, Mary jane, Tan, Leather, Boot, Suede, pinterest

De twee zangeressen hebben momenteel ieder hun eigen show in Las Vegas. Wellicht staan de binnenkort samen op de bühne?