Heel herkenbaar, vooral als je in Nederland woont: je hoeft maar naar buiten te kijken en je weet hoe laat het is. De herfst heeft officieel zijn intrede gedaan: regen, wind en een grijze druilerige lucht. Maar zoals het ons rechtgeaarde Hollanders betaamt, laten wij ons niet afschrikken door dit weertype. Wat nou binnenblijven? We trotseren weer én wind en doen net alsof er niks aan de hand is. Al is het wel een heel karwei om geen nat (modieus pak) te halen...

Gelukkig zijn er tegenwoordig steeds meer mogelijkheden om enigzins on trend droog van A naar B te komen. Een goed paar hunterboots en een kekke regenjas zijn inmiddels heel normaal in het straatbeeld. Het vinden van een goede plu blijft daarentegen lastiger, al helemaal als je er een zoekt die tegen een (wind)stootje kan.

Enter de paraplu's van Senz° Umbrella. Die zijn gemaakt om sterke wind te weerstaan, waarmee dat onhandige gehannes met geklapte paraplu's tot het verleden behoort. Je kunt er zelfs mee door de storm fietsen, want deze paraplu blijft immer overeind staan. Én dan ziet hij er ook nog eens bijzonder elegant uit.

Misschien nog wel het leukste nieuws van de dag: wanneer je nu een abonnement op Bazaar afsluit, krijg je een gloednieuwe, limited-edition, storm-proof Senz° Paraplu (t.w.v. € 49,90) van ons cadeau. De plu is special voor Harper's Bazaar gemaakt en is een voorproefje van de feestelijke party-collectie die Senz later dit jaar lanceert.

De luxueuze Senz° paraplu die je ontvangt bij je abonnement, is afgewerkt met gouden details én het logo van Harper's Bazaar. Daarnaast ontvang je er een bijpassende, luxe pouch (t.w.v. €19,90) bij.

Sluit dus nu een abonnement af voor €34,95 en ontvang de limited-edition Senz° Paraplu (t.w.v. €49,90) mét luxe pouch (t.w.v. €19,90) cadeau. Zo kun jij in elk geval droog, beschermd, én stijlvol het Nederlandse herfstweer trotseren.