SPONSORED

Ken je dat gevoel dat je ervaart als je net een nieuwe tas of nieuwe schoenen hebt? Dat je als een kind zo blij bent, ze wilt aaien en dicht bij je in de buurt wilt hebben? Zodat je er af en toe een blik op kunt werpen en er stiekem even aan kunt zitten.

Je dagdroomt dat je door de straten paradeert en hoe bewonderende blikken je ten deel vallen. Een gelukzalig gevoel maakt zich meester van je. Waar komt dit heerlijke gevoel toch vandaan?

O ja, je weet het weer. Je bent gewoon dolblij met je nieuwe tas, die overal bij past en een kroon is op elke outfit. Het is bijna een soort verliefdheid, een kleine betovering door zoiets fijns en moois, dat voortaan van jou is en waarmee je grootse avonturen gaat beleven.

Precies dat gevoel weet de Bijenkorf als geen ander te vangen. Want o, wat is de nieuwe collectie tassen en schoenen hebberigmakend. Voor elke smaak, elk moment en elk budget is er iets passends en prachtigs te vinden.

Footwear, Human leg, Leg, Shoe, Jeans, Ankle, Denim, High heels, Fashion, Joint,

De perfecte schoen maakt je outfit tot in de puntjes af. Of je nou kiest voor enkellaarsjes of sneakers, sleehakken of pumps. Aaibare neuzen en een zacht leren wreef nodigen uit tot aanraken, en dragen als pantoffeltjes. Maak je look extra vrouwelijk met pumps of juist meer casual door te kiezen voor een stijlvol paar sneakers.

Met een bijna oneindige keuze die de collectie damestassen biedt, gaat het zeker lukken om de ultieme tas te vinden bij je outfit. Kies voor een praktische shopper, schoudertas of rugzak, een stijlvolle handtas of een feestelijke clutch. Er is voor elke gelegenheid een perfecte tas te vinden.

Bag, Handbag, Yellow, Orange, Fashion accessory, Leather, Shoulder bag, Material property, Kelly bag, Coin purse,

Bij de Bijenkorf kan iedereen zich bijzonder voelen. Hul je in de zachtste, hoogwaardige materialen en kies met zorg je accessoires, om je look compleet te maken. Gecombineerd met een goede tas en schoenen is elke outfit bewonderenswaardig.

youtubeView full post on Youtube