Iedereen kent wel een boetiek ergens in het land die de moeite waard is om af en toe naar af te reizen omdat de eigenaresse er de mooiste, persoonlijk geselecteerde items van de beste modehuizen verkoopt. Waar je nog die ouderwetse kop koffie bij het winkelen krijgt en alles kunt voelen, passen en bespreken met de verkoper voordat je tot een weloverwogen aankoop overgaat. Die boetieks hebben vaak geen webshop, want: veel te onpersoonlijk, en veel te ingewikkeld naar hun smaak. Hoewel er stiekem misschien wel behoefte aan is, bij zowel verkoper als klant.

Zie daar: CarréCouture.com, een nieuw - van oorsprong Belgisch - online shopwalhalla, dat naast een bijzonder goeie eigen inkoop van luxe merken (Victoria Beckham, Stella McCartney, Givenchy en vele anderen) ook de samenwerking aangaat met precies die high-end boetieks waar we het over hebben. We noemen een Van Ravenstijn, La Vie en Rose en Kiki Niesten. En daarbij is persoonlijke service, meer dan je tot nu toe kende van webshops, key.

Een brug tussen online en offline

'Het doel is om consumenten te helpen met het opbouwen en onderhouden van de ultieme garderobe. Voor veel vrouwen is het vinden van de juiste outfit een uitdaging,' aldus Nathalie Pompen, oprichtster CarréCouture. De online winkel slaat een brug tussen de offline en online shopwereld.

Hoe? Bij een bezoek aan de online winkel word je uitgenodigd om een eigen profiel aan te maken, compleet afgestemd op voorkeuren en wensen wat betreft stijl, favoriete ontwerpers en gewenste pasvormen. Op deze manier krijg je door CarréCouture speciaal geselecteerde items voorgeschoteld die als het goed is naadloos aansluiten bij jouw stijl of wat je zoekt. Behoefte aan extra advies? Stylisten en personal shoppers staan online voor je klaar om advies op maat te geven. Extra leuk: de webshop denkt zelf ook met je mee. Mocht je er eerder eens items hebben aangeschaft, dan krijg je bij later bezoek advies over wat er te combineren valt met je vorige aankopen.

En dat betekent dat je niet meer een weekendje Knokke of Maastricht hoeft te plannen om een bezoek te brengen aan je favoriete boetiek (wat natuurlijk niet wegneemt dat dat nog steeds ontzettend leuk is om te doen. Laten we eerlijk zijn.)

CarreCouture.com.

Clothing, White, Sportswear, Yellow, Fashion, Shoulder, Shorts, sweatpant, board short, T-shirt, pinterest
CarréCouture
Collar, Sleeve, Bag, Shoe, Red, Carmine, Fashion, Luggage and bags, Knee, Pocket, pinterest
CarréCouture

Meer van dit dagelijks in je timeline? Like Harper's Bazaar op Facebook! >