Mooie nieuwe kleren zijn leuk. Hartstikke leuk, zelfs. Maar voor je die mooie nieuwe kleren eenmaal in de kast kunt hangen, is het vaak bittere strijd. Strijd tijdens het afstruinen van winkels en tijdens dappere pogingen je een weg te banen door het forse kledingaanbod. What (not) to wear...

Strijd tijdens het passen (strijd met paskamers in het algemeen, maar met de gordijnen, deuren, spiegels en medewerkers ervan in het bijzonder - man, man, man, probeer maar 'ns een maat groter of kleiner op te vragen). The struggle is hartstikke real. Je zou het bijna laten, van die mooie nieuwe kleren.

Maar, hulp is hier! De Bijenkorf staat op als redder in nood en introduceert een personal shopping service die je kunt vergelijken met, nou ja, de winkelhemel op aard?

De Personal Shopping Lounge is te vinden in de Amsterdamse Bijenkorf, op de tweede verdieping (da's toevallig meteen op de dames designerafdeling) en telt 52m2 shoppingcomfort. Tot uw beschikking staat een discrete en persoonlijke service voor zowel dames als heren. Afspraken met een van de ervaren personal shoppers kunnen zeven dagen per week gemaakt worden - goed om te weten: óók in de avonduren.

De Personal Shopping Service werkt op afspraak en is zeven dagen per week geopend binnen de ruime openingstijden van de Bijenkorf. Voor een afspraak en/of meer informatie bel je met +31 (0)88 245 3545 of stuur je een mail naar personalshopping@debijenkorf.nl.

Zien we je daar?