Volgens CBS News is Michael Kors still on the cutting edge. Zelf zegt-ie erover: 'I am still so curious about what is next, and what's new.' En óf we curious zijn what is next. Komt dat goed uit. Want vanmiddag drie uur sharp stuurt Kors zijn AW17 collectie de catwalk op tijdens New York Fashion Week. En jij kunt het spektakel live en vanuit je luie stoel bekijken via deze link.

Voor wie dacht dat Michael Kors vooral designertassen ontwerpt in de categorie instapmodel: think again. De Amerikaanse ontwerper en sympathiekerd bestiert al sinds 1981 z'n eigen label en is geen moment ontrouw geweest aan die typische Kors-stijl. Lees: very American, met een scheut sporty en een dot luxe. En dat bestieren doet-ie al sinds 1981 met succes.

De man maakt kleding, voor mannen en voor vrouwen, heeft een razendpopulaire accessoirelijn en doet aan beauty. En vergis je niet, Kors heeft een persoonlijk fortuin van ruim een miljard dollar - waardoor-ie zich tot een van de laatste miljardairs in de modewereld mag rekenen.

En kijk 'ns hoe gezellig Kors is gebleven:

youtubeView full post on Youtube