En óf ze style en flair had, die Fran Fine. Met haar panterprint, oranje (nep)bontjas en Moschino-pakjes is ze zonder twijfel mode-icoonwaardig. En om dat te bewijzen, is daar het Instagram-account @WhatFranWore met alle kledinghoogtepunten uit The Nanny.

instagramView full post on Instagram

Natuurlijk waagde lang niet iedereen zich in de jaren negentig aan de opvallende looks van Miss Fine, maar dat neemt niet weg dat, bij nader inzien, iedere outfit door een ringetje te halen viel. Plus, een hoop items zijn nog steeds (zoals bij een mode-icoon hoort) aan de hand - zij het met wat aanpassingen.

Rest ons de vraag: hoe zou Fran Fine er anno vandaag bijlopen? Sinds de show het eind jaren negentig voor gezien hield, was het helaas ook klaar met de gezellige outfits van Fran. Op zich wordt het weer 'ns tijd dat er een nieuwe Fran Fine opstaat, niet? Die kunnen we dan uittekenen in collecties van Moschino (met name de Barbie-collectie) en Gucci. Plus: Schiaparelli. En de collecties van Chanel zullen d'r ook niet misstaan. Wie biedt zich aan?