Deze mag op de verlanglijst: Lady Dior

Voor als je héél zoet bent geweest afgelopen jaar.

Meest gelezen

't Is maar materieel. En er zijn veel belangrijkere zaken in De Wereld, en er gebeurt precies zoveel akeligs dat je je afvraagt of je überhaupt nog iets zou mogen wensen in het leven - anders dan dat je elke dag gewoon ontzettend blij moet zijn wakker te worden in een land waar het allemaal nog redelijk op rolletjes loopt.

En tòch zijn er van die momenten, van die hebberige momenten, waarop je iets voorbij ziet komen en dan zoiets denkt als: potverdriedubbeltjes, móet ik hebben. Je moet natuurlijk helemaal niets, maar je snapt 'm.

Advertisement - Continue Reading Below

Dior heeft dus, naast een op stapel staande en danig hebberigmakende cruisecollectie, een tas waarvan je denkt: fuckity fuck fuck, móet ik hebben. Het huis heeft Marion Cotillard gestrikt te poseren voor de lens van fotograaf Craig McDean. En dat poseren doet Marion Cotillard ín die danig hebberigmakende cruisecollectie en met Diors knapste en meest iconische tas in handen: de Lady Dior, van boterzacht leer. En, nou ja, eerlijk is eerlijk, die willen we best. Voor Sinterklaas. Of Kerst. Of voor allebei.

Meest gelezen

Kijk zelf maar 'ns: