Voor hen die het spoor weleens bijster zijn als het aankomt op winkelen via het wereldwijde web, houdt moed, want hulp is hier. Zalando heeft namelijk iets slims uitgedokterd om ons mensen door dat online winkeldoolhof te navigeren: een online stylingsservice. Voor gratis. 

De service heet Zalon werkt als volgt: je maakt, op de website van Zalon, een stijlprofiel, waarop je gekoppeld wordt aan een stylist. Met die stylist kun je vervolgens telefoneren en al je wensen bespreken. Met die informatie slaat je stylist aan het samenstellen. Eén of twee outfits krijg je een paar dagen later thuisgestuurd. Met tips ze hoe te stylen. Handig!

Ook handig: mocht je niet tevreden zijn dan kun je je pakket binnen de retourtermijn van 100 (!) dagen gewoon weer aan de postbode meegeven. Gratis, that is

Klinkt al met al zo slecht nog niet, toch? Bij onze oosterburen wordt het concept in ieder geval al flink bejubeld. 

Over bejubelen gesproken. Dit najaar zet Zalando voor de vierde keer de beste, getalenteerdste en inspirerendste mode-influencers van Amsterdam in de spotlight tijdens de Zalando Style Icons Awards, een awardshow met naar het schijnt een topper van een afterparty. 

En daar kan jij bij zijn, want Bazaar mag tweemaal twee tickets weggeven. Daarbij ontvangt elke winnares ook nog 'ns €250 euro shoptegoed. Vul hier subiet je gegevens in en fingers crossed!