Gevalletje 'You say potato, I say potatopo': steeds meer modestylisten kiezen er voor om geen modestylist meer te heten. Billboard merkte dat steeds meer mannen en vrouwen achter de looks en outfits van de grootste sterren stilletjes aan hun visitekaartjes laten herdrukken. 


Samantha Burkhart, bijvoorbeeld. Zij kleedt onder anderen Sia, en dient het liefst omschreven te worden als style artist. En B. Åkerlund, hij werkt met Madonna en Beyoncé, heeft het woord stylist vervangen voor activist, waardoor er nu dus fashion activist op zijn visitekaartje prijkt. 

Law Roach gaat nog een stapje verder. De man die verantwoordelijk is voor het uiterlijk van onder anderen Ariane Grande, Zendaya en Celine Dion, prefereert de titel image architect.  Hij voerde deze wijziging door omdat hij volgens eigen zeggen de blauwdruk voor de carrière van Zendaya heeft ontworpen. Met andere woorden: hij was het die het image van de Amerikaans actrice, zangeres en danseres ontwierp.

Ook omschrijvingen als image consultant en brand consultant zijn opgemerkt. Rachel Zoe heeft in haar Twitter-bio maar gewoon alles opgesomd: designer, editor, stylist, author, mother.

Maar geen modestylist meer, dus.