De Bijenkorf in Rotterdam heeft iets leuks voor de mensen: House of Eléonore opent er een shop-in-shop. Een piepjong doch blinkend juwelenhuis van eigen bodem dat alle zeilen bijzet om hun sieraden fairtrade en duurzaam te maken. 

En dus wordt er 18-karaats fairtrade goud gebruikt, en worden de diamanten en edelstenen in een laboratorium gemaakt - chemisch, fysisch en optisch zijn dat dezelfde diamanten en edelstenen als die diep uit de grond moeten komen, maar lab-created exemplaren hebben een veel kleinere voetafdruk, zijn fairtrade en hebben minder flaws

Dat levert op: knappe én karmawaardige juwelen, die je in de Rotterdamse Bijenkorf door een goudsmid ter plaatse op maat en naar wens kunt laten maken. Er wordt ter plekke geschetst, gesmeed en juwelen gepolijst. Als je dat wenst dan, want House of Eléonore heeft uiteraard ook gewoon collecties om uit te kiezen. 

Afijn. Oprichter Bernd Damme, die met 26 jaar ook piepjong is, is blij met z'n shop-in-shop: 'Tot op heden was House of Eléonore online verkrijgbaar in binnen- en buitenland, en waren de mensen welkom in ons atelier. We willen het Nederlandse publiek nu ook in een eigen omgeving kennis laten maken met het merk en onze duurzame collecties.'

De shop-in-shop is open tot eind december. Medio oktober kun je House of Eléonore ook online vinden bij de Bijenkorf.

Samen met Harper's Bazaar viert House of Eléonore haar nieuwe bruidscollectie Dutch Light, geïnspireerd op een oude mythe over magisch licht dat alleen in Nederland zichtbaar zou zijn. Je bent van harte uitgenodigd en welkom om met Bazaar en Eléonore te proosten op die blinkende collectie. Mét een feestelijk driegangendiner, én drie exclusieve juwelenworkshops, én een goedgevulde goodiebag... Meer informatie vind je hier.