In Bazaars septemberissue (vanaf 16 augustus in de winkel, of go get him hier) staan niemand minder dan Kim Kardashian en Kanye West centraal. Laura Brown interviewt 's werelds bekendste en meest gefotografeerde stel ter wereld:

Het huis van Kim en Kanye staat aan het einde van een steile oprit in een afgesloten community in de wijk Bel Air in Los Angeles. Kanye, aan de telefoon, zwaait naar me en verontschuldigt zich voor zijn work-out outfit: een Miami Heat korte broek en een zwart T-shirt.

Overigens is dit niet écht hun huis. Dit is een podium waar de familie West-Kardashian, en hun kinderen, North (3) en Saint (9 maanden) de komende weken kamperen (nou ja, kamperen is een understatement, want het is nogal majestueus) tot hun nieuwe huis eindelijk klaar is. 

Kim draagt een lange, kaki lycra jurk ('een Yeezy sample') en zit vol in de make-up, die uiterst secuur is aangebracht. Op de salontafel tussen twee gigantische witte banken een aantal kunstboeken: Annie Leibovitz, de architect Álvaro Siza, en vreemd genoeg een boek met de titel Great Stud-Farms of the World. 'Huh?' reageert Kanye als ik vraag of-ie wat daarmee heeft. 'Nee, dat is niet onze boek. That for staging.'

Kanye West: Ik vind dat we een buitendouche moeten nemen. 

Kim Kardashian West: Nou, alleen buiten douchen is ijskoud, dus misschien één binnen en één buiten? 

KW: Maar je hebt er één dat je het plafond kan openen, als een zonnedak. En ik wil pleisterwerk rond het bad. 

KKW: Daar hebben we het nog wel over. 

Laura Brown: Goed, de vragen, in willekeurige volgorde: Kanye, wat is jouw favoriete lichaamsdeel, dat mag van jou of van Kim zijn? 

KW: Is het gezicht een lichaamsdeel? Mijn favoriete deel van Kims lichaam: haar hart. 

KKW: Awww, nu moet ik hetzelfde zeggen. Maar wat betreft mijn eigen lichaam, ik hou van mijn bovenbuik. Het lijkt alsof ik altijd buikspieren heb. Als ik niet echt zwanger ben heb ik een geweldig two-pack. (lacht) En van Kanye? Ik moet zijn hart zeggen. En ik heb altijd van zijn benen gehouden. 

LB: Favoriete liedje allertijden?

KW: All Along the Watchtower, de Jimi Hendrix cover.

KKW: Ik hou echt van Only One (Kanye met Paul McCartney).

LB: Favoriete Taylor Swift lied?

KW: Dat heb ik niet. 

KKW: Ik was zo'n fan van haar. 

LB: Favoriete boek?

KKW: Embraced by the Light. Het gaat over een vrouw die overlijdt tijdens een medische ingreep, op weg naar de hemel was en toen weer terugkwam. Mijn vader (Robert Kardashian) wilde altijd dat ik het las, maar ik wilde niet. Toen hij overleed, ruimde ik mijn kamer in zijn huis op en vond het weer. Ik las het en het hielp me. Ik had het gevoel dat mijn vader nu oké was.  

KW: Yeah, ik heb hier niet echt een antwoord op. 

KKW: Het boek van je moeder, of van jou? 

KW: Yeah, but that's like, you know...

KKW: Teveel zelfpromotie? 

KW: Ja, teveel zelfpromotie.

LB: Celebrity crush toen je jong was?

KKW: Ik vond Johnny Depp echt zo lief toen ik jong was. Kanye, vond jij Pamela Anderson niet leuk?

KW: Yeah! Dat wilde ik zeggen.

LB: Met welk historisch figuur identificeer jij je?

KKW: Dit is een moeilijke.

KW: Muhammad Ali, Marilyn Monroe— de hele dag. Next question.

Dat is een waarschuwing. Voor iedereen.

LB: Verborgen talent? Ik weet niet of jullie je talenten verbergen, maar stel dat? 

KKW: Ik ruik het als iemand een gaatje in het gebit heeft. Dat is een heel specifieke geur, anders dan een slechte adem, maar het ruikt heel sterk.  

KW: Ik heb iemand intensies door. Direct. Dat is een waarschuwing. Voor iedereen. 

LB: Grootste onzekerheid?

KKW: Soms om er dik uit te zien. Ik neem dat heel serieus. Ik doe wat ik kan en dieet en zorg dat ik in shape ben, maar als ik zwaarder ben, maakt dat me onzeker. 

KW: Vroeger kon ik nog wel eens onzeker zijn over mijn financiën, toen ik vertelde dat ik een schuld had. Nu heb ik geen onzekerheden meer..

KKW: Toen bleek dat je geen schuld had.

KW: Het enige dat me niet onzekr maakt is de publieke perceptie. Ik ga me daar niet aan conformeren. Hier iets totaal tegenovergesteld aan wat mensen denken: ik hou er niet van om te denken. Ik denk dat mensen denken dat ik veel denk. Dat doe ik niet. Ik hou er niet van om te denken.

LB: Je bent een underthinker.

KW: Ik denk over dingen en stop het dan ergens zodat ik er niet meer over hoef te denken. Ik zei mijn trainer vandaag nog dat ik een mix ben van een 14-jarige scholier en een 60-jaar oude man. 

LB: Hoe vaak slaap je? Op social media lijk je alleen maar te slapen.

KKW: Hij kan overal slapen.

KW: Ik kan goed slapen, ik hou van slapen, het is mijn favoriete bezigheid. 

KKW: Hij nam me eens mee naar een meeting in Parijs. Ik had die mensen nog nooit ontmoet en was zó nerveus. We waren net samen en ik kende nog niemand in de mode. En hij valt zo in slaap, aan tafel. 'Sorry, last van een jetlag'. Weet je hoe vaak ik dat heb moeten zeggen? Ik lieg altijd dat we een jetlag hebben, ook al zijn we maanden thuis geweest. (lacht) Ikzelf ben wakker om 6 uur 's ochtends. Samen met mijn trainer ren ik dan die heuvel op en af.'

Ik lieg altijd dat we een jetlag hebben, ook al zijn we maanden niet van huis geweest.

LB: Wat is jouw favoriete selfiepose? 

KKW: Ik vind het leuk om een selfie in de spiegel te nemen. 

KW: Ik hou van haar naaktselfies. Van de voorkant, de achterkant, alle kanten. Ik hou ervan haar naakt te zien. En ik hou van haar mooie vormen, zoals in de Renaissance. Ze is als een modern soort schilderij. Ik denk dat het belangrijk voor Kim is om haar figuur te hebben. Het niet tonen zou net zoiets zijn als Adele die niet zingt. 

LB: Kanye, nude selfies?

KW: Toen ik vrijgezel was, deed ik dat. You'd get a good cock shot here and there. (lacht) Gotta keep it rock 'n' roll.

LEES HET HELE INTERVIEW (EN BEKIJK DE FOTO'S!) OP HARPERSBAZAAR.COM

Kim die haar vormen niet toont zou net zoiets zijn als Adele die niet zingt.