We begrijpen het: je bent natuurlijk dol op die zwarte kanten BH met roze strikjes. Maar nu er geen strikje meer te bekennen is en ook de vulling allerlei bijzondere vormen aanneemt, is het jammer maar helaas tijd voor vervanging. Zelfs Madonna draagt haar op maat gemaakte Gaultier niet meer. Daarom: 15 tekenen die erop wijzen dat het tijd is om die beha weg te doen. 

1. Daar zit een luchtje aan

Komt die geur nou van mijn BH of toch van mijn T-shirt? Wanneer die kelderlucht veroorzaakt wordt door je oude BH is het misschien tijd om hem te wassen. Maar wanneer zelfs een pot Vanish niet werkt, is het tijd om hem weg te doen. 

2. Metaaldetector

Je moet je in allerlei bochten wringen om te voorkomen dat het metaal niet te hard langs je lichaam schuurt. Misschien een grappig aanzicht voor je collega's maar: weg ermee.

3. Tailleriem

'Is dat een riem om je middel?' vraagt je baas. Met rode wangen kijk je naar beneden, 'nee hoor dat is gewoon mijn strapless beha. Niets te zien.'

4. A la Madonna

Jij hebt die BH al zo lang dat de cups nog het meest lijken op het Gaultier-korset dat Madonna droeg tijdens haar Blonde Ambition tour. Toegegeven, het korset van Gaultier is een klassieker maar aangezien jouw H&M-etje het niet gaat halen in een museum kun je hem beter weg doen. 

5. De lingeriela

Hoewel je alles zorgvuldig sorteert op kleur, kun je het niet waarderen als  je partner (of erger je moeder) even in jouw lingeriela koekeloert. Alleen al bij de gedachte dat ze die beha's zien loopt het schaamrood je op de kaken. 

6. Het loopt de spuigaten uit

Vorige week nog ontdekte je een derde gat in je lievelingsbeha. 

7. Ellebogenwerk

Minstens drie keer per dag zit jij te prutsen met de bandjes van je beha. Steeds weer moet je ze ophijsen. Blijkbaar zijn ze na al die jaren dol geworden op jouw ellebogen, in de prullenmand ermee!

8. Rood als een tomaat

Na een dag hard werken is het moment eindelijk daar: de BH mag weer uit. Tot je verbazing ontdek je lelijke rode plekken rondom je borsten. Een waarschuwing van je lichaam dat de bloedsomloop afgekneld wordt.

9. Kleur bekennen

Toen jij hem vier jaar geleden (oké, misschien acht jaar geleden) kocht in de winkel was hij poederroze. Inmiddels heeft de kleur meer weg van schimmelgrijs.

10. Blauwe plek

De pijn is af te lezen aan je gezicht, toch blijf je stug volhouden dat die liftende beha echt niet te strak zit. Hoe mooi hij ook is, blauwe plekken staan niemand goed.

11. Schietschijf

Whoops, je BH schoot zojuist over de werkvloer. 'Sorry baas, ik zal een nieuwe kopen.'

Bron: Purewow