Cannes: dit is Bazaars favoriet

​En wel hierom.

Meest gelezen

We weten: het filmfestival van Cannes stikt van de goedgeklede sterren. De rode loper is dagelijks nog modieuzer dan menig catwalk, en achter de schermen is er een omkleedproces gaande van heb ik jou daar. 

Bazaar houdt dat glamourspektakel natuurlijk nauwlettend in de gaten (sterker nog: we waren erbij) en zit boven op alle rode loperlooks.

Toch vragen we een momentje voor onze persoonlijk favoriet. Natuurlijk ziet zo'n beetje iedereen er prachtig uit, maar laten we even de focus leggen op Isabelle Huppert. De 63-jarige Franse actrice is an sich al een prachtige verschijning, en ze speelt ook nog eens in de bejubelde film ELLE, van 'onze' Paul Verhoeven. Maar bovenal weet ze zich in alle jurkengeweld zo te kleden dat ze ons opvalt.

Advertisement - Continue Reading Below

Daarbij heeft ze een voorliefde voor Chloé, zo zien we. Tijdens de photocall voor ELLE verscheen ze in een persikkleurige wollen broek met daarop een beige zijden blouse: 

Meest gelezen

Tijdens de daadwerkelijke première pakt ze uiteraard lekker uit, met een prachtig donkergroen ensemble van Chloé Couture Atelier in Parismet crepe blouse en enkellange zijden rok en het accent op haar slanke taille. Elegant, gekleed, en die kleur staat prachtig bij haar rode haar.

Hierbij kronen wij Isabelle Huppert tot Bazaars favoriet van het filmfestival van Cannes!