Nog even geduld: de Bijenkorf opent in de tweede helft van 2016 in Amsterdam de deuren van haar vernieuwde parterre van welgeteld 4300m2.

Wat je daar zoal vindt? De reeds geopende Beauty World en een vergrote accessoiresafdeling met nieuwe merken (lees Bottega Veneta, Dior en Prada). In augustus en september openen op de eerste, tweede én derde etage de nieuwe designermode- en de schoenenafdeling voor dames en heren. Tellen we alles bij elkaar op, dan komen we aan ruim 7000m2 luxe: yay!

Hoe dat er dan uit ziet? Denk veel wit marmer in combinatie met bronskleurig staal. Ook is er veel ruimte voor daglicht: de Beurs en Damrak entrees zijn vergroot en volledig in glas uitgevoerd en de etalages zijn opener.

Nog wat namedropping: Gucci zal openen met het nieuwste shop-concept van Alessandro Michele; Céline krijgt een eigen shop (de eerste in Nederland!), en dus Tiffany. Op de damesmode-afdeling komen ook Balenciaga, Chloé, Alexander McQueen en Gucci in de schappen te hangen. Plus: er is een personal shopping en -styling service.

Best prima, dachten we zo. En dat ziet er dan zo uit:

Chanelpinterest
Chanelpinterest