Volgende week (11 februari, om precies te zijn) ligt 'ie in de winkel (en 9 februari op de mat bij onze trouwe abonnees): ons mooie dubbeldikke modenummer. Op de cover prijkt, in Max Mara gestoken, Ari Westphal.

Het Braziliaanse model werd voor dit nummer op de kiek gezet door topfotograaf Mikael Schulz, aangekleed door Bazaar-stilist Sonny Groo en nog knapper gemaakt door Dejan Cekanovic en Katerina Brans.

Ook onze Amerikaanse collega's hebben het gezicht inmiddels ontdekt, en bestempelen Ari als 'one to watch'.

Niet zo vreemd ook, want de 21-jarige pretty face met haar mooie huid en helder groene ogen komt uit het land waar menig topmodel is geboren: Brazilië ( we noemen Gisele Bundchen, Adriana Lima en Isabeli Fontana). En heeft al een campagne voor Chloé op haar naam staan.

Ze wordt geroemd om haar striking, one-of-a-kind modern beauty, maar ook vanwege vrolijke en zorgeloze houding. Dat blijkt ook wel uit het interview dat Harper's Bazaar US met haar had. Als ze bijvoorbeeld geen model was geworden (ze meldde zich zelf aan bij een lokaal modellenbureau), was ze boerin geweest, zo zegt ze. 'Ik hou van het rustige leven en vind het fijn om in de natuur te zijn.'

Ze gaat dan ook zo vaak mogelijk de natuur in. Wandelen, want dat is haar work-out. 'Verder hou ik ervan om naar musea en concerten te gaan, motor te rijden en te mediteren.' Gevraagd naar de drie producten waar ze niet zonder zou kunnen leven, zegt ze eerlijk: 'Het klinkt misschien vreemd, maar ik kan zonder elk product leven.' Wel heeft ze favoriete items: 'Mijn Converse sneakers, harmonica, camera, zonnebril en een foto van mijn familie.'

Zie, van zo iemand moet je toch wel houden?

[youtube ]https://www.youtube.com/watch?v=iF4autY2EsE&feature=youtu.be[/youtube]

youtubeView full post on Youtube