Etro, het Italiaanse modehuis dat we allemaal kennen van hun befaamde paisley prints, komt met een nieuw, spannend project. Het online concept, Circle of Poets genaamd, zal 11 jonge mensen uit 11 verschillende disciplines samenbrengen om een impuls te geven aan hun artistieke expressie. En ook jij kunt hierin een rol spelen!

Etro's creative director, Kean Etro, haalde voor dit project inspiratie uit de zogeheten scapigliatura beweging, waarbij buitenlandse dichters, schrijvers, muzikanten en schilders in de 19e eeuw een enorme boost gaven aan de Italiaanse cultuur. Een uitwisseling van kunst tussen 11 Milanese creatievelingen moet er ook nu weer voor zorgen dat er een vruchtbare samenwerking ontstaat.

Hou je van kunst, en klinkt dit exclusieve clubje je als muziek in de oren? Da's mooi, want de volgende stap in het proces is namelijk dat ook jij onderdeel kan worden van dit intieme cirkeltje van creatievelingen. Zo zou het zomaar eens kunnen zijn dat jouw werk wordt beoordeeld door de mensen van Etro en enkele van de leden van de Circle of Poets. Er staan zelfs speciale projecten op de planning waarin geselecteerde deelnemers een grote rol in zullen gaan spelen. 

Waar wacht je nog op?

xView full post on X