Team Harper's Bazaar tipt de mooiste kerstcadeaus

Van ons, voor jou.

Meest gelezen

Wat staat er op de verlanglijst van de medewerkers van Harper's Bazaar? En wie zíjn de mensen achter dat mooie blad en die website nu eigenlijk? In de aanloop naar kerst delen wij ter inspiratie ons verlanglijstje. Kijk je mee?

Stefanie Bottelier

Wat doet ze: Lifestyle Features Editor

Wie is ze: Geobsedeerd door celebrities, wannabe celebrities en ex-celebrities. Verslaafd aan mode, beauty, boeken, televisie en chips. Droomt van: elke dag een andere outfit, de rest van haar leven.

Advertisement - Continue Reading Below

Wat ze graag wil:

1. Faber-Castell 250th anniversary  Jubilee Cabinet

Meest gelezen

Een Jubilee Cabinet! Ik weet vrijwel zeker dat als ik deze doos had, ik meteen ontzettend goed kon tekenen.

2. Valentino

Nee, niet de beste man zelf, maar wel zijn hele resortcollectie. Misschien met bijbehorend resort erbij zodat ik wel een reden heb om alles aan te trekken.

3. Een huis in de Cotswolds

Zoiets als het nieuwe optrekje van de Beckhams. Ik zie het voor me dat ik hier dan gekleed in Valentino mijn tekenhobby kan gaan ontwikkelen.

 4. Country dieren

Voor bij mijn countryhuis wil ik wat dieren die minder geschikt zijn voor een leven op driehoog in Amsterdam. Ik wil de menagerie beginnen met een schaap, een bordercollie om het schaap te hoeden en een mini-big. 

5. Een opschrijfboekje van Smythson

Als bovenstaande wensen moeilijk te vervullen blijken, ben ik ook altijd overdreven blij met opschrijfboekjes van Smythson in alle kleuren en  alle maten. Die met 'Ho, ho, ho' erop is deze kerst extra favoriet.