Team Harper's Bazaar tipt de mooiste kerstcadeaus

Van ons, voor jou.

Meest gelezen

Wat staat er op de verlanglijst van de medewerkers van Harper's Bazaar? En wie zíjn de mensen achter dat mooie blad en die website nu eigenlijk? In de aanloop naar kerst delen wij ter inspiratie ons verlanglijstje. Kijk je mee?

Astrid Schilders

Wat ze doet: Fashion Director 

Wie ze is: Vóór alles moeder van een 16-jarige tienerdochter maar daarnaast al 20 jaar druk met het leukste vak van de wereld. Werkte hiervoor voor Yes, Cosmopolitan en Red en sinds vorig jaar voor Harper's Bazaar. 

Advertisement - Continue Reading Below

Wat ze graag wil:

1. Koffer

Meest gelezen

Wat mij betreft is dit de ultieme koffer, het aluminium model Topas van Rimowa, mag ook als set met zijn grotere broer.

2. Vaas

Met een mooie vaas (liefst gevuld met bloemen van mijn favoriete bloemenwinkel Klavertje Vijf of PomPon) zit je altijd goed.

3. Tas

Deze tas staat al een tijdje op m'n verlanglijst, maar helaas is hij 'ietwat' buiten bereik. Mocht ik de jackpot winnen dan bestel ik hem (maar onder de kerstboom zou nog leuker zijn)

4. Boek

De modeseries die Diana Vreeland maakte voor Harper's Bazaar zijn nog steeds een bron van inspiratie en dit boek staat er vol mee. Modeboeken zijn sowieso goed wat mij betreft.

5. Trui

Dol ben ik op knuffelzachte cashmere truien en als hij dan ook nog zo'n fantastische print heeft als dit exemplaar kan het helemaal niet meer stuk. Maar een budgetvriendelijker exemplaar van Marks & Spencer mag ook.