Wat staat er op de verlanglijst van de medewerkers van Harper's Bazaar? En wie zíjn de mensen achter dat mooie blad en die website nu eigenlijk? In de aanloop naar kerst delen wij ter inspiratie ons verlanglijstje. Kijk je mee?

Tara van Munster

Wat ze doet: Art Director

Wie ze is: Uit te tekenen in jeans, strepen, zwart en goud. Doet geen jurken. Typofiel, liefhebber van foute series, Pinterest-addict maar bovenal een groot liefhebber van tijdschriften. Blijft hardcore heen en weer reizen tussen Ede en Amsterdam omdat de Veluwe ook best mooi is. Bakt knappe taarten alsof haar leven er vanaf hangt, al is het slechts twee keer per jaar. Heeft haar inner nerd lief en leeft met het motto: Maak het klein en gooi het heel hard weg.

Wat ze wil:

1. Een zacht kleed

Room, Interior design, Floor, Wall, Furniture, Flooring, Interior design, Ceiling, Fixture, Chair, pinterest

Een lekker zacht Marrokaans berberkleed staat hoog in mijn lijstje, maar dan natuurlijk niet zomaar eentje: het moet dan wel een Beni Ouarain zijn.

En als het kan een héle grote, zeg maar formaatje huiskamer,
alsof ik op wolken loop!

2. Schoenen

Footwear, Style, Leather, Black, Beige, Fashion design, Silver, Synthetic rubber, Foot, Boot, pinterest

Mocht ik toch naar buiten moeten, dan het liefst op deze chelseaboots van Acne. Want kijk nou zelf hoe knap ze zijn!

3. Mulberry

Product, Brown, Bag, Style, Fashion accessory, Tan, Leather, Shoulder bag, Beauty, Fashion, pinterest

De Mulberry Bayswater houdt mij al jaren in de ban. Dit is er zo eentje voor het leven, it's a classic! Ik snap eigenlijk nog steeds niet waarom ik 'm niet heb. 

4. Elbow chair

Wood, Product, Room, Floor, Flooring, White, Table, Interior design, Furniture, Line, pinterest

De Elbow chair van Hans J. Wegner gaat er zeker komen in 2016. Prachtig ontwerp, zwart op zwart, ik zie ze al helemaal staan. En ze zijn echt heel praktisch, want stapelbaar. Alléén voor dit knappe setje mag mijn berberkleed wel een stukje kleiner.

5. Een gouden classic

Amber, Tan, Beige, Symbol, Metal, Natural material, Body jewelry, Brass, Gold, pinterest

En als laatste deze classic, ook al een tijdje op mijn lijstje en die blijft er voorlopig ook wel staan. Verder valt er niet veel aan toe te voegen, want: goud, T en ik heb nog een plekje vrij. 

Merry Christmas!