Wat staat er op de verlanglijst van de medewerkers van Harper's Bazaar? En wie zíjn de mensen achter dat mooie blad en die website nu eigenlijk? In de aanloop naar kerst delen wij ter inspiratie ons verlanglijstje. Kijk je mee?

Tara Vierbergen

Wat ze doet: Redacteur

Wat zie is: Laat zich het best omschrijven als een vat vol tegenstrijdigheden.

Wat ze graag wil:

1. Schone tanden

Liquid, Product, Glass, Drinkware, Bottle, Transparent material, Barware, Office supplies, Cylinder, Glass bottle, pinterest

Een elektrische tandenborstel, want die heb ik nog niet. En ik hou enorm (!) van tandenpoetsen (bij voorkeur na elke maaltijd een minuut of twee, gevolgd door een partijtje flossen en een scheutje Listerine), dus eigenlijk kan het niet zo zijn dat ik 2016 zonder elektrische tandenborstel begin.

2. Mooimakers

Product, Brown, Bottle, Fluid, Font, Beige, Glass bottle, Chemical compound, Cosmetics, Personal care, pinterest

Een bulkje Yves Saint Laurent-mooimakers – ik had bedacht dat die samen één verlanglijstpunt mogen zijn. Want wat wil het euvel: de bodems van mijn 1) Black Opium Eau de Parfum, 2) Le Teint Encre de Peau foundation, én 3) Touche Éclat zijn in zicht. Misschien kunnen we kijken naar een drie halen één betalen aanbieding?

3. Leesvoer

Cheek, Mouth, Chin, Forehead, Text, Technology, Jaw, Tongue, Tooth, Space, pinterest

Tussen Het Tuig van Bill Buford. Dat boek wil ik inmiddels al drie jaar lezen. (Ja, ik vraag me inderdaad ook af waarom ik dat in vredesnaam niet al heb gedaan.) Naar het schijnt is het een knap staaltje participerende journalistiek waarbij de psyche van dolgeworden voetbalfans wordt bejournalistiekt en in breder perspectief duidelijk wordt hoe het toch mogelijk is dat mensen zich zo snel met een massa meebewegen. En precies dat laatste vind ik interessant.

4. Schandalig dure agenda

Logo, Rectangle, pinterest

Zo'n schandalig dure agenda van Smythson. Niets leuker dan een nieuwe agenda openslaan en dan héél even bedenken dat het nieuwe jaar nog als een onbeschreven blad voor je ligt en alle opties open (oh, het sentiment). En niets leuker dan daarop je naam en adres in die agenda te krabbelen, zo van: jetzt geht's los! En als je dat allemaal in en met een mooie agenda doet, is het dubbel feest en dus misschien die 365 euro wel gewoon waard.

5) Zon

Ibiza.pinterest

Een ticket naar de zon. Ibiza lijkt me wel wat, of Bali, of Nieuw-Zeeland. Cuba is ook goed. 

6) De coole moves van Precious Alvares

instagramView full post on Instagram

Eigenlijk moesten we stoppen bij de vijf, maar omdat ik sinds die Yves Saint Laurent-spullen toch al knoei met de regels, kan deze er ook nog wel bij. Wánt! Ik volg dus sinds kort afroles, van bovengenoemde (een aanrader) en ik zou wel een paar coole moves van haar willen kunnen. Die zou ik dan met de grootste trots op elke kerst- en nieuwjaarsborrel in de strijd gooien.