Wat staat er op de verlanglijst van de medewerkers van Harper's Bazaar? En wie zíjn de mensen achter dat mooie blad en die website nu eigenlijk? In de aanloop naar kerst delen wij ter inspiratie ons verlanglijstje. Kijk je mee?

Sigrid Stamkot

Wat ze doet: Online everything

Wie ze is: Heeft een kast vol hakken maar trekt toch steeds die platte schoenen aan. Heeft een la vol sieraden maar heeft toch de hele tijd dat ene paar oorbellen in en dat ene armbandje om. Heeft een doos vol lipsticks maar vergeet ze steeds op te doen. Mist New York als ze er een paar maanden niet is geweest, en andersom net zo goed, dat weet ze zeker. Houdt van de combinatie oesters met (goede) champagne en leuke mensen. En heeft een konijn.

Wat ze graag wil

1. Een tas van Mulberry

Product, Bag, White, Style, Fashion accessory, Shoulder bag, Luggage and bags, Black, Leather, Strap, pinterest

Al jaren hoog op mijn verlanglijst: de Mulberry Bayswater. En ik vrees dat 'ie er ook nog jaren op blijft staan, maar hé, een mens mag dromen, nietwaar?

2. New York

Daytime, Sky, Tower block, Cloud, City, Architecture, Metropolitan area, Urban area, Photograph, Metropolis, pinterest
www.instagram.com/sstamkot

Althans, een ticket er naar toe. En doe er ook maar een hotel bij. Of beter: een pied-a-terre. Mag je die Mulberry houden. Zo ben ik dan ook wel weer.

3. Deze lamp

Text, Font, Darkness, Electronic signage, Neon, Signage, Handwriting, Neon sign, Calligraphy, Visual effect lighting, pinterest

Ja, precies deze. Ik kwam hem via wat surfwerk tegen op Pinterest en hij is niet in productie genomen. Je moet hem dus laten maken. Kosten: 2200 euro. Mocht iemand handig zijn met lichtsnoeren: help. En anders dan maar een dozijn geurkaarsen voor de sfeerverlichting. Diptique of Jo Malone will do.

4. Jas van Max Mara

Clothing, Footwear, Brown, Sleeve, Shoulder, Collar, Shoe, Coat, Textile, Khaki, pinterest

Hij staat al minstens zo lang op de wishlist als de Mulberry en ik vind dat deze twee samen met mij echt een pérfect trio vormen, vind je ook  niet? 

5. Story Teller

Publication, Book cover, Book, Fiction, Illustration, Paper product, Novel, pinterest

Ik ben een enorme fan van Alice in Wonderland, en zou het liefst mijn hele huis volhangen met de geweldige quotes als 'It would be so nice if something would maken sense for a change' of 'We're all mad here'. In Story Teller vertaalt modefotograaf het verhaal op zijn eigen magische en modieuze manier. Best of both worlds, dus.