Wat staat er op de verlanglijst van de medewerkers van Harper's Bazaar? En wie zíjn de mensen achter dat mooie blad en die website nu eigenlijk? In de aanloop naar kerst delen wij ter inspiratie ons verlanglijstje. Kijk je mee?

Maroesja de Ruyter

Wat ze is: Beauty Director

Wie ze is: Is zo gek van yoga dat ze er elke dag om 6 uur de wekker voor zet. Gaat graag naar Italië en hoopt ooit nog eens vloeiend Italiaans te spreken. Droomt van het Noorderlicht zien en de zonsopkomst meemaken in de Sahara. Is vaker te vinden op de dansvloer dan aan de bar. Kun je uittekenen in een zwarte flare, donkerblauwe top en rouge noir op d'r nagels. Drinkt 's ochtends koffie (zwart graag) en 's middags liters kruidenthee. Kun je blij maken met een perfect gekookt eitje. Smeert de hele dag door met volle crèmes, gezichtsolie en lippenbalsems. Moet af en toe een blokje om.  

1. Een saddle bag

Brown, Musical instrument accessory, Bag, Beige, Rectangle, Leather, Zipper, Buckle, Strap, Baggage, pinterest

Tja, het is niet dat ik geen tas heb, maar er kan er altijd een bij. Zeker deze. De saddle bag is een klassieker. Hij is groot genoeg om alles wat ik kennelijk elke dag met me mee wil slepen, in te doen. Stijlvol en perfect voor naar werk.

2. GoldLeaf Mantra armbanden

Brown, Product, Tan, Metal, Beige, Body jewelry, Bangle, Natural material, Circle, Bracelet, pinterest

Veel sieraden draag ik niet en ik hou ook van een bepaalde eenvoud daarin. Lange tijd droeg ik twee van deze GoldLeaf Mantra armbanden, die naarmate je ze langer draagt er alleen maar mooier uit gaan zien. Meer een vintage-look. Ik deed er dan ook alles mee; zwemmen, douchen, slapen, ze gingen nooit af. Helaas zijn ze onlangs allebei gebroken. En ik mis ze. Dus komen ze pront op m'n verlanglijst.

3. Glamourjurk

Brown, Sleeve, Dress, Pattern, Fashion, Grey, Beige, One-piece garment, Day dress, Fashion design, pinterest

Meestal ben ik meer van het zwart en ingetogen, maar het oude jaar wil ik knallend afsluiten. Bij voorkeur in deze glamourjurk. M'n haar in een steile staart en met een smokey eye. Dus, waar is het feestje?

4. Picassoboek

Poster, Publication, Book cover, Book, Novel, Fiction, Photo caption, Flesh, Movie, Biography, pinterest

Onlangs kreeg ik een rondleiding door het Picasso museum in Parijs. Enorm leuk om meer achtergrond informatie te krijgen over de kunst en de kunstenaar. Wat een fascinerend leven. Daarom wil ik een biografie over de beste man.

5. Een strakkere huid

Product, Liquid, Aqua, Teal, Turquoise, Electric blue, Azure, Cylinder, Peach, Cosmetics, pinterest

Het zou fijn zijn als Sint of kerstman naast pakjes rondbrengen
ook kan toveren. Dan wil ik graag m'n huid van tien jaar geleden. Tot die magie
ooit eens werkelijkheid wordt, zet ik Estee Lauder's New Dimension Shape + Fill Expert Serum hoog op m'n verlanglijstje. Een luchtig serum dat m'n kaaklijn
weer wat strakker laat ogen en m'n huid frisser en voller maakt.