Wat staat er op de verlanglijst van de medewerkers van Harper's Bazaar? En wie zíjn de mensen achter dat mooie blad en die website nu eigenlijk? In de aanloop naar kerst delen wij ter inspiratie ons verlanglijstje. Kijk je mee?

Caroline Brugman

Wat ze is: Pictures Director, oftewel verzamelaar van al het beeld dat in Bazaar verschijnt. 

Wie ze is: Ik hou van mooie fotografie met een origineel idee, esthetiek zonder tuttigheid, en van klassiekers. Mode heeft mijn hart al heel vroeg gestolen en doet dat nog steeds, al is te veel poespas niet aan mij besteed: ik ben eerder van de heldere lijnen. Ik hou van duidelijkheid en weet wat ik wil.

Wat ze graag wil:

1. Een ring van Wouters & Hendrikx

Jewellery, Yellow, Fashion accessory, Pre-engagement ring, Ring, Amber, Metal, Body jewelry, Natural material, Macro photography, pinterest

Ik hou erg van hun ontwerpen, verfijnd en stoer tegelijk zijn ze, nooit tuttig. Bijvoorbeeld deze, prachtig met die rode steen.

2.  Women in Clothes 

Green, Yellow, Pattern, Rectangle, Paper product, Paper, Book, pinterest

Een boek vol met interviews, verhalen, tekeningen en foto's over wat stijl is en wat kleding voor vrouwen betekent.

3. Chloé tas

Product, Brown, Bag, Textile, Orange, Amber, Tan, Leather, Strap, Luggage and bags, pinterest

Als de kerstman in een dolle bui is, dan is deze tas van Chloé een absolute favoriet. Ook mooi in geel, rood of zwart, kiezen is lastig, maar dit wordt vast een klassieker.

4. Weekendje Groningen

Elbow, Collar, Monochrome, Wrist, Monochrome photography, Black-and-white, Flash photography, Portrait photography, Gesture, Acting, pinterest
The Archer, Station to Station tour, 1976. Photograph by John Rowlands.

Ik zou dus graag een weekend naar Groningen willen met mijn lief, onder meer voor deze expo. Hij is vooral fan van de muziek van David Bowie, ik van zijn enorme stijlevolutie.

5. Een mooie lipstick 

Brown, White, Red, Style, Liquid, Peach, Orange, Cosmetics, Lipstick, Grey, pinterest

Bijvoorbeeld deze met leren huls van Givenchy, no 1066, Nude Guipure.