Wat staat er op de verlanglijst van de medewerkers van Harper's Bazaar? En wie zíjn de mensen achter dat mooie blad en die website nu eigenlijk? In de aanloop naar kerst delen wij ter inspiratie ons verlanglijstje. Kijk je mee?

Lisa Koetsenruijter 

Wat ze doet: editor print & online.

Wie ze is: Op het dansfeestje ter ere van mijn zevende verjaardag sprak ik tegen mijn jongensvrienden de gevleugelde woorden: 'Of jullie gaan discoën, of jullie gaan eruit!' Daarmee vond ik niet alleen een nieuw werkwoord uit, maar wellicht ook mijn levensmotto. Je herkent me aan mijn roze trui (die ik minstens een keer per week aan heb) en mijn felgekleurde lippenstift. Mijn journalistieke carrière begon bij de Volkskrant, nu schrijf ik voor Bazaar veel over kunst en cultuur, mijn belangrijkste interesses. En die jongens? Die gingen braaf bordspellen spelen met mijn moeder. Gelukkig zijn we wel vrienden gebleven.

Wat ze wil: 

1. APC Half Moon Bag 

Leather, Line art, pinterest

Als newbie bij een modetijdschrift viel me het grote aantal designertassen dat hier rondloopt gelijk op. Eerlijk toegegeven: daar word ik ook een beetje hebberig van. Ik zou graag deze om mijn schouder hangen, van het Franse Atelier de Production et de Création. 

2. Hay Copper kledinghangers

Line, Line art, Symmetry, Drawing, Sketch, pinterest

Zijn het de bloggers? Is het Pinterest? Iets of iemand moet de schuldige zijn van mijn obsessie met koper. Het is dat huisgenoot D. niet van frutsels houdt, anders zouden er veel meer koperen prullaria bij ons thuis staan. Deze hangers hang ik gewoon lekker in mijn eigen kast, buiten zijn zicht. Zijn een stuk slanker dan de houten van Ikea waar ik het nu mee doe (dus: er kunnen meer kleren bij!), en mooier natuurlijk.

3. Ivy & Liv Lapis ring

Jewellery, Ring, Fashion accessory, Metal, Natural material, Body jewelry, Pre-engagement ring, Gemstone, Mineral, Circle, pinterest

Ik draag altijd om mijn ringvinger een dun gouden ringetje met een piepklein diamantenhangertje. Nee, niet omdat ik verloofd ben, ik heb hem van mijn ouders gekregen voor mijn afstuderen. Daaromheen bouw ik dan een bescheiden ring party, het liefst met goud en zilver door elkaar en hier en daar een steen. Deze zou een mooie toevoeging zijn.

4. Skinnydip Glitter Unicorn Case

Electronic device, Gadget, Communication Device, White, Technology, Portable communications device, Pink, Teal, Telephony, Smartphone, pinterest

Het zware leven van een Samsung S4 Mini-bezitter: de geinige hoesjes die je tegenkomt in de H&M, Hema en Tiger zijn nooit voor jouw model beschikbaar. Misschien maar beter voor mijn portemonnee, omdat ik anders vast een heel scala zou hebben liggen. Het meest jaloers ben ik op de mensen met zo'n hoesje met bewegende glitter. En deze heeft ook nog eenhoorns! Discoën gevat in een telefoonhoesje dus. 

5. O.P.I. Nail Envy in Hawaiian Orchid 

Product, Red, Pink, Magenta, Peach, Colorfulness, Circle, Tints and shades, Chemical compound, Cylinder, pinterest
OPI

Al zolang ik me kan herinneren ben ik een notoir nagelbijter. Vroeger kreeg ik wel eens van die vieze spulletjes opgesmeerd - hielp niks, beet ik zo doorheen. Niet dat ik stompjes aan mijn vingers heb, maar lang en sterk kun je mijn nagels ook niet noemen. Deze nagelversterker zou de holy grail zijn, en komt nog in een goed kleurtje ook. Zou het dan toch eens lukken?