Voor de modemerken is het al één en al kerst wat de klok slaat. Laat je in de feeststemming brengen door Tommy Hilfiger, Topshop, H&M en Michael Kors!

TOMMY HILFIGER

Human, Dress, Interior design, Sitting, Thigh, Interior design, Beauty, One-piece garment, Black hair, Holiday, pinterest

'Kerst is één van de fijnste periodes van het jaar', vindt Tommy Hilfiger. Ik houd er van om al mijn vrienden en familie mooi aangekleed bij elkaar te hebben.' De campagne – toepasselijk Happy Holidays from The Hilfigers ­­geheten – wil laten zien dat er glamoureus uitzien ook op een gemakkelijke en relaxte manier kan.

TOPSHOP

Clothing, Hair, Footwear, Leg, People, Sleeve, Social group, Outerwear, Dress, Fashion model, pinterest

Topshop viert de kerstdagen met een indrukwekkende line/up van modellen. In haar campagne zien we onder anderen Bella Hadid, Malaika Firth en onze eigen Imaan Hammam voorbij komen. Hét kledingstuk voor de kerstdagen is volgens de Britse kledingketen de jurk, maar dan in alle vormen, maten, lengtes en vooral stoffen. Vooral fluweel is favoriet.

MICHAEL KORS

youtubeView full post on Youtube

Michael Kors raadt in zijn feestelijke video - met Nina Agdal -  juist aan om lekker over de top te gaan met de kerstdagen. 'Waarom niet?' De Amerikaanse ontwerper vindt deze tijd de 'most fabulous time of the year'. En daar horen natuurlijk veel, heel veel cadeautjes bij.

BURBERRY

Burberry deed voor haar campagne de openingsscène van Billy Elliot na. Om het 15-jarige bestaan van het beroemde verhaal te vieren, springen op de soundtrack Cosmic Dancer onder anderen Elton John, Julie Walters en Naomi Campbell een gat in de lucht. Bijbehorende foto´s werden geschoten door Mario Testino.

H&M

Ear, Sleeve, Shoulder, Style, Eyelash, Fashion, Neck, Hair accessory, Headpiece, Embellishment, pinterest

Je kunt hem niet gemist hebben: de vrolijke kerstcommercial van H&M, met een speciaal hiervoor door Katy Perry gecomponeerd nummer. De bijbehorende collectie laat zien dat je deze kerst alle kanten op kunt: van sexy jurkje tot gemakkelijke sweater met gekke opdruk.