Alicia Vikander draagt de perfecte little black dress

Naar een event voor haar aanstaande film Tulip Fever.

Onder het mom 'geluk is een jurk' brengen we je in deze nieuwe rubriek ieder weekend, in willekeurige volgorde, de kleedjes die die week het nieuws haalden - of nou ja, op z'n minst tongen losmaakten.

Advertisement - Continue Reading Below

Alicia Vikander

Hoewel ze alle kleuren van de regenboog hebben kan, kiest Alicia Vikander de laatste tijd graag voor zwart. Maar dan wel type 'perfecte little black dress'. Zoals deze van Rodarte, gecombineerd met Rupert Sanderson-schoenen, die ze droeg naar een event van haar aanstaande film Tulip Fever die zich afspeelt in het zeventiende eeuwse Amsterdam (waarover binnenkort meer hier op bazaar.nl). 

Advertisement - Continue Reading Below

Alicia Vikander

Al iets ouder dan deze week, maar extra bewijs dat Vikander lekker bezig is op het lbd-front. Hier met liefde Michael Fassbender en - als Louis Vuitton-gezicht onvermijdelijk - haar LV-reistassen op de luchthaven van Los Angeles.

Advertisement - Continue Reading Below

Margaret Qualley

Margaret Qualley koos wél voor alle kleuren van de regenboog. In één jurk. Van Valentino.

Advertisement - Continue Reading Below

Millie Bobby Brown

En ook youngster (en populair hoofdpersonage in Netflix' Stranger Things) Millie Bobby Brown laat zien dat een beetje lef qua kleur op zijn tijd moet kunnen. Ze gooide hogen ogen afgelopen week in deze kanariegele Kenzo-robe met Pierre Hardy-schoeisel.

Advertisement - Continue Reading Below

Naomi Watts

Naomi Watts sluit de rij vandaag in dit bloemige Prabal Gurung-ensemble tijdens haar optreden bij The Tonight Show, omdat bloemen altijd een goed idee zijn.