Is het een broekpak, is het een kimono? Het is de Jurk van de Week

Aan het prachtige lijf van Elizabeth Olsen.

Onder het mom 'geluk is een jurk' brengen we je in deze nieuwe rubriek ieder weekend, in willekeurige volgorde, de kleedjes die die week het nieuws haalden - of nou ja, op z'n minst tongen losmaakten.

Actrice Elizabeth 'zusje van' Olsen wint, als het aan ons ligt, de befaamde titel Jurk van de Week. Maar wel nipt van collega's Chloë Sevigny en Naomi Watts. Drie jurken in New York in de spotlights:

Advertisement - Continue Reading Below

Elizabeth Olsen

Een broekpak, een bloesjurk, een kimono, wat het ook is, deze creatie van Rosie Assoulin die de jongste Olsen-telg droeg naar de Ingrid Goes West-première in New York is bovenal stijlvol te noemen. Zeer stijlvol. En een ideale outfit voor op de rode loper. Maar daarin blinkt Elizabeth eigenlijk altijd wel uit. Net als haar zusters.

Advertisement - Continue Reading Below

Naomi Watts

De ultieme witte zomerjurk; Naomi Watts vond hem bij Rochas, en combineerde hem met Aquazzura-schoenen en een Fendi-tas.

Advertisement - Continue Reading Below

Chloë Sevigny

Sevigny opteerde voor een puik colbertjurkje van het hippe label Y Project bij de Good Time-première in New York. En dat zouden wij ook doen, met zulke benen.