Jurk van de week: Kate Middletons roze McQueen

Maar ook de robes van andere celebrities maakten deze week tongen los.

Onder het mom 'geluk is een jurk' brengen we je in deze nieuwe rubriek iedere zaterdag, in willekeurige volgorde, de kleedjes die die week het nieuws haalden - of nou ja, op z'n minst tongen losmaakten.

Advertisement - Continue Reading Below

Kate Middleton

Bijna (bíjna dan hè) stal de jurk van Kate de thunder van Prinses Charlotte en Prins George tijdens de jaarlijkse Britse Trooping the Colour Parade, ter ere van de officiële verjaardag van Koningin Elizabeth, incluis beroemde royal balkonscène. De robe is van Alexander McQueen (het hoedje van Jane Taylor) en rozer dan je ooit een jurk aan het lijf van Kate Middleton zag. Fans op social media zijn er dolenthousiast over en sommigen noemen het haar beste look tot nu toe.

Bekijk hier hoe uiteindelijk toch Prins George en zijn zusje Charlotte de show stalen >

Advertisement - Continue Reading Below

De dames van Beguiled

De topcast (en regisseuse) van de film Beguiled hebben we nog geen loperfeestje kunnen betrappen op een modeflop. Waarvan ook weer akte tijdens de US-première deze week. Van links naar rechts: Nicole Kidman in Carolina Herrera, Elle Fanning in Naeem Khan, Sofia Coppola in ValentinoKirsten Dunst in Chloé en Emma Howard in Self-Portrait.

Advertisement - Continue Reading Below

Diana Ross

Diana Ross maakte een #magicalweddingweekend mee, want haar zoon stapte in het huwelijksbootje. En als je Diana Ross heet draag je dan dus gewoon net zo wit als de bruid. 

Advertisement - Continue Reading Below

Scarlett Johansson

Technisch gezien zijn het een jasje en een rok, maar soit: Scarlett mag op de lijst deze week in dit Michael Kors Collection-ensemble, dat de meest gedeelde look van de Tony Awards werd afgelopen zondag.

Bekijk hier álle rodeloperoutfits van de Tony Awards 2017 >