Deze vriendinnen sieren de cover van Sports Illustrated

Friends who model together, stay together.

Meest gelezen

Georgia Gibbs en Kate Wasley zijn beste vriendinnen en allebei model. Je kent ze waarschijnlijk van hun Instagram-post die afgelopen maart viral ging, want, zo zag je op de foto: de twee vriendinnen hebben volstrekt verschillende bodytypes. En dat scoort, zo bleek later.

Advertisement - Continue Reading Below

Zoals Georgia in het bijschrift hierboven uitlegt, begon het allemaal niet met opzet. Ze postte een foto van haar en Kate en was onthutst door het commentaar dat volgde. Georgia zou zichzelf dunner, of haar vriendin dikker, hebben gephotoshopt om er zelf als mooiste op te staan. En dit commentaar 'brak haar hart'. Wat volgde was, heel slim, een gezamenlijk account van de twee vriendinnen waarop ze met trots hun verschillende bodytypes laten zien. Oh, en een bijbehorende website natuurlijk.

Meest gelezen

Advertisement - Continue Reading Below

Het account van de twee meiden kreeg al snel veel volgers en bakken met positieve reacties. Ze sleepten zelfs de cover van het Australische magazine Health & Fitness in de wacht.

Waarschijnlijk kwam het meest heugelijke moment van de twee dinnetjes afgelopen woensdag, toen Sports Illustrated aankondigde dat Georgia en Kate de cover van hun befaamde Swimsuit Models Issue mogen sieren. En die cover, die is nogal een dingetje. In 2010 betekende diezelfde cover de grote doorbraak van Chrissy Teigen, om maar wat te noemen.

De photoshoot van Kate en Georgia vond plaats op Aruba. Zie hieronder het resultaat.

BFFs turned Sports Illustrated Swimsuit models... ❤️ (📷: @yutsai88) | @arubatourism @renaruba #OneHappyIsland

A post shared by Sports Illustrated Swimsuit (@si_swimsuit) on

[mediaosvideo align='center' embedId='9e134fbd-0335-4577-887e-ce2989505003' mediaId='96854241-23b6-4ccf-b2bf-d5b6df80c146' size='large'][/mediaosvideo]

Bron: Cosmopolitan