Melania Trump tuiniert in een Balmain-shirt van $1380

Want alleen het beste is goed voor de Witte Huis-courgettes

Meest gelezen

We hebben goed nieuws en we hebben nog meer goed nieuws:

Eerst het goed nieuws. De moestuin van het Witte Huis, die door Michelle Obama werd uitgebreid en gekoesterd, bestaat nog! In een bijeenkomst met de Boys and Girls Club onlangs, zagen wij de huidige First Lady Melania Trump blaadjes snoeien en okra rooien dat het een aard had.

Advertisement - Continue Reading Below

Je zou denken dat zo'n tuin al drie keer vervangen zou zijn door een Trump Steaks-zaakje of door een berg as met daarbij een bordje 'Obamacare sux'. Het tuintje is dus ook nog niet geoutsourced naar een aannemer met dubieuze connecties. Sterker nog: in tegenstelling tot de staat van de Amerikaanse republiek ligt het tuintje er gezond en blakend bij.

Meest gelezen

En dan het andere goede nieuws:

Voor haar tuinierbezigheidje koos de First Lady een geruit Balmain-shirt van 1,380 dollar, gecombineerd met een donkere skinny jeans, bijpassende rode handschoenen en lage gympen van Converse.

Die peper wilde gewoon niet loskomen tenzij iemand in designerkleding hem zou plukken, begrijp je?

Op een of andere vage manier geven de beelden van Melania in het moestuintje ons hoop. Hoop op een betere, groenere wereld, waarin haar man wél erkent dat er een klimaatopwarmingsprobleem is dat gisteren moet worden opgelost. Een wereld waarin het heel normaal is dat mensen hun eigen groenten verbouwen. Go Melania! Het lot van de aarde is in jouw handen!

Bron: ELLE