Alle supermodellen uit de jaren 90 kwamen zojuist samen in de Versace-show

Naomi Campbell, Claudia Schiffer, Cindy Crawford, Helena Christensen én Carla Bruni hadden een reünie op de catwalk om Gianni Versace te eren.

Meest gelezen
Advertisement - Continue Reading Below

De dood van Gianni Versace is alweer twintig jaar geleden en om de nalatenschap van wijlen de designer te vieren, had zus Donatella Versace vandaag een wel heel speciale show samengesteld tijdens de Milan Fashion Week.

Niet alleen de spring/summer 2018-collectie was een hommage aan Gianni's grootste ontwerpen, ook alle supermodellen van de jaren negentig kwamen voor deze gelegenheid weer eens samen op de catwalk. Naomi Campbell, Cindy Crawford, Claudia Schiffer, Carla Bruni en Helena Christensen liepen hand in hand achter Donatella mee in de finale, ieder gehuld in matching gouden Versace jurken. De verrassingsreünie veroorzaakte een waar kippenvelmoment:

De hoofdcollectie werd gepresenteerd door een aantal modellen van nu, waaronder Gigi en Bella Hadid, Kendall Jenner, Doutzen Kroes, Candice Swanepoel en Natasha Poly. De show werd geopend door Cindy Crawford's dochter, Kaia Gerber, en dat markeerde meteen de eerste keer waarop zij en haar moeder samen in dezelfde show liepen.

We kunnen ons geen betere manier bedenken om Gianni Versace te eren.

Bron: Harper's BAZAAR UK