Amal Clooney draagt nieuwe accessoirelijn van haar zus Tala Alamuddin

Binnenkort kan iedereen met een Alamuddinnetje lopen.

Meest gelezen

Tala Alamuddin – de jongere zus van Amal Clooney – heeft haar carrière als event planner op een zijspoor geschoven en is haar eigen accessoirelabel, genaamd Totally Tala, gestart. Tala deelde op Instagram al de nodige sneak peeks van het merk, dat tot nu toe alleen nog maar te koop in Singapore, maar binnenkort ook online.

Totally Tala wordt zonder twijfel totally een succes, wetende dat een van 's werelds beroemdste vrouwen het al draagt. Bij een van haar eerste public appearances sinds de bevalling van de Clooney-twins, verscheen Amal Clooney gehuld in een zwart-wit gestreepte jumpsuit, met oorbellen uit de collectie van haar zus.

Advertisement - Continue Reading Below

Meest gelezen

En het is niet de eerste keer dat Clooney in het merk verschijnt. Vorig jaar droeg de mensenrechtenadvocaat op de filmset van George al een tas van de hand van Tala.

Tala omschrijft haar accessoires op Instagram met de woorden 'Totally fun, totally wild, totally #TALA' en: 'statement accessories from the eccentric heart, soul, & mind of designer and enfant terrible Tala Alamuddin'.

Totally wild? Ach, dat valt reuze mee. Vooralsnog zien we vooral heel veel franjes voorbijkomen, maar zijn we wél dol op deze metallic regenboog-shopper:

Gerelateerd

Koffieklets dagelijks in je tijdlijn? Like Harper's Bazaar op Facebook >

Bron: Harper's BAZAAR UK