Eva Longoria showt eigen collectie tijdens New York Fashion Week

De actrice bevindt zich voor de verandering achter de schermen in plaats van op de front row.

Meest gelezen

Eva Longoria maakt haar debuut als modeontwerper tijdens de New York Fashion Week volgende maand, meldt WWD. De nieuwe kledinglijn zal de naam van de actrice dragen, en - in tegenstelling tot die van haar goeie vriendin Victoria Beckham - aardig betaalbaar zijn.

De collectie wordt op 13 september getoond en zal onderdeel zijn van Kia Style 360, waardoor de hele show ook live, in 360° te volgen is. Andere nieuwkomers die ook op deze manier voor het eerst hun collectie presenteren zijn actrices Rosario Dawson (Men in Black II, 25th Hour, Rent, Sin City) en Alysa Reiner, die vooral bekend is van de gevangenisserie Orange Is The New Black.

Advertisement - Continue Reading Below

Longoria zal hoogstwaarschijnlijk de nodige tips hebben gekregen van Victoria Beckham. Zij showt nu alweer bijna tien jaar met succes tijdens de New Yorkse modeweek. Ondanks dat het Eva's debuutshow zal zijn, is het niet de eerste keer dat ze haar intreden maakt in de modewereld.

Vorig jaar maakte de actrice samen met de Amerikaanse modeketen The Limited al twee collecties. Uiteindelijk bracht ze beide onder op haar eigen website met de naam The Eva Longoria Collection, waarvoor nu dus haar eigen modeshow op komst is.

Meest gelezen

'Mensen blijven me vragen waarom het zo lang heeft geduurd voor ik een eigen kledinglijn uitbracht, want ik wilde het al zo'n lange tijd doen,' vertelde ze aan The Hollywood Reporter tijdens het uitbrengen van die eerste samenwerking. 'Ik heb veel verschillende deals aangeboden gekregen, maar dit was simpelweg mijn naam ergens opzetten. Ik wilde echte onderdeel zijn van het proces. Ik wil ontwerpen, helpen met het vinden van leveranciers, onderdeel zijn van het inkopen van kunst [voor grafische prints, red.], gewoon alles. En om dat te kunnen doen heb je er een fulltime baan aan.'

Gerelateerd

Meer van dit in je timeline? Like Harper's Bazaar op Facebook>

Bron: Harper's BAZAAR UK