Van camping tot catwalk; de fanny pack is terug

En hoe.

Meest gelezen

Je kunt 'm vast nog helder voor de geest halen; je favoriete outfit uit de jaren tachtig. Dikke kans dat er op heuphoogte een buidel bungelde, waar je je lipstick, autosleutels en - toen nog - sigaretten in kwijt kon. Hartstikke handig, maar eigenlijk geen gezicht, besloten we collectief aan het einde van dat decennium.

Maar - zoals dat gaat met mode - aan alles komt een einde. Óók aan de schaamte die kleeft aan de heuptas. De fanny pack is zurück. Op de catwalk en in het straatbeeld. En hij is - goddank - stijlvoller dan ooit. Want voordat je je oude, uit nostalgisch oogpunt bewaarde, tasje van zolder haalt: fanny packs zien er anno 2017 een tikje gelikter uit. We adviseren voor óf een klassieker in een nieuw jasje van Chanel of monogram-Gucci te gaan óf een nieuwe te kiezen uit het ruime aanbod aan minimalistische, cleane, leren buidels, die eerder een ceintuur met tas zijn dan een tas met ceintuur - als je begrijpt wat we bedoelen.

Advertisement - Continue Reading Below

Zie hier de fanny pack schitteren, in alle soorten en maten, op het modeplankier:

Vanessa Seward

Meest gelezen

Barbara Bui

Nina Ricci

Advertisement - Continue Reading Below

Vionet

Stella McCartney

Advertisement - Continue Reading Below

Damir Doma

Meest gelezen

En wat op de catwalk opdoemt vertaalt zich vanzelfsprekend door naar het straatbeeld. Deze (streetstyle)sterren, bekend van het wereldwijde web, hebben de fanny pack weer uit de kast gevist.

Caroline Daur

Kendall Jenner

Lisa Hahnbueck

Meirin Yung

En óók deze knap onhandige bril is terug >

Meer van dit dagelijks in je timeline? Like Harper's Bazaar op Facebook! >