Moschino's collectie is troep, letterlijk

De beelden.

Meest gelezen

Op zich alvast goed nieuws voor komend herfstseizoen: we kunnen een heleboel geld besparen, want deze herfst zijn kleren gemaakt van troep en vuilnis aan de hand. Eindelijk.

Met Moschino als padvinder wordt het sowieso dikke pret - wie kent de grappen en grollen van het Italiaanse modehuis niet? En waarom zou je ook normaal doen? Iedereen doet al normaal. En dus stuurde Moschino modellen het plankier op met troep aan. Letterlijk. De collectie zit vol met items die je sowieso in huis hebt: tissuedozen, bubbelplastic, fietswielen, prullenbakdeksels, wc-papier, you name it.

Advertisement - Continue Reading Below

Het is, achteraf, maar lastig te begrijpen dat we zóveel decennia mode hebben getrotseerd zonder er ook maar één keer bij na te denken dat we ook gewoon tissuedozen op het hoofd kunnen dragen. Me dunkt. Een gamechanger van heb ik jou daar:

Meest gelezen

Deze is handig voor wie weleens een gang maakt naar de stomerij, maar die eigenlijk maar zonde vindt van z'n geld. Je kunt dus een blits pakje maken van de plastic tas waarin je je kleren terug krijgt:

Voor de wijnliefhebber:

Advertisement - Continue Reading Below

Er waren cross-body bags van rollen toiletpapier. Je kunt precies niks in een toiletpapierrol stoppen, maar, who cares: je stopt je toebehoren gewoon in je broekzak en draagt het toiletpapier, duh.

Er was 'ns... Kendall Jenner die een kartonnen doos met tape droeg, en dus draag ik nu ook een kartonnen doos met tape:

#wecycle:

Voor de deftige dames die ook op de band wagon willen, of in een scheiding liggen en dat graag uit willen dragen, heeft Moschino het volgende:

'Of course, Moschino's Jeremy Scott knows that wearing trash isn't for everyone, so he also sent candelabras as hats down the runway for the ladies who lunch,' aldus Bazaars Amerikaanse zus.

De capsulecollectie is nu te koop via stylebop.com.