's Werelds allermooiste zwembaden op een rij

Om in te verdrinken zo mooi.

Geef toe: zonder fijn zwembad en dito cocktail is je vakantie toch niet helemaal compleet. Gelukkig voor ons zijn er hotels die het begrip zwembad naar een heel nieuw niveau tillen waardoor jij tijdens je vakantie kunt baden in luxe. Wat dacht je bijvoorbeeld van een azuurblauw bad uitgekerfd in het Himalayagebergte of een infinity pool met uitzicht over de betoverend mooie Amalfikust? Juist ja - wanneer gaan we?

van: ELLE Decor

Advertisement - Continue Reading Below

Raleigh Hotel

Waar: Miami, Florida, Verenigde Staten

Waarom we het fantastisch vinden: De unieke vorm van het zwembad van The Raleigh heeft ervoor gezorgd dat Life Magazine het in 1947 kroonde tot het mooiste zwembad van heel Amerika.

Advertisement - Continue Reading Below

Hotel Bellevue San Lorenzo

Waar: Gardameer, Italië

Waarom we het fantastisch vinden: Het infinity zwembad van het Hotel Bellevue San Lorenzo verschaft je het beste uitzicht over het grootste meer van Italië.

Advertisement - Continue Reading Below

St. Regis Lhasa

Waar: Lhasa, Tibet

Waarom we het fantastisch vinden: Duizenden gouden tegeltjes die als het ware worden bewaakt door de grote zwartwitte slang die je vanuit het zwembad toelacht. Het gouden zwembad van het St. Regis Lhasa bewijst dat binnenzwembaden heus net zo luxe kunnen zijn als op zee uitkijkende buitenbaden.

Advertisement - Continue Reading Below

Zemi Beach House

Waar: Shoal Bay Village, Anguilla, Britse Maagdeneilanden

Waarom we het fantastisch vinden: Hoewel de verleiding groot is je hele vakantie door te brengen op de witte zandstranden van Shoal Bay East, raden we toch aan even een kijkje te gaan nemen bij het prachtige zwembad van Zemi Beach House. Mocht je de oceaan toch een beetje missen: het zwembad bevat een glazen rand uitkijkend op de zee. Heb jij ook je zin.

Advertisement - Continue Reading Below

La Mamounia

Waar: Marrakech, Marokko

Waarom we het fantastisch vinden: La Mamounia heeft zowel een binnen- als een buitenzwembad waarvan het water - hoe koud het buiten ook is - immer 28 graden warm is.

Advertisement - Continue Reading Below

Amangiri Hotel

Waar: Canyon Point, Utah, Verenigde Staten

Waarom we het fantastisch vinden: Na een dag klimmen over de rotsen wil je maar één ding: een plons nemen in dit adembenemend mooie zwembad.

Advertisement - Continue Reading Below

The Library

Waar: Koh Samui, Thailand

Waarom we het fantastisch vinden: Het contrast tussen enerzijds de azuurblauwe zee en het bloedrode zwembad had niet groter kunnen zijn en dat maakt het zwembad van The Library - dat compleet betegeld is met rode en oranje stenen - zo bijzonder.

Advertisement - Continue Reading Below

Surfjack Hotel

Waar: Honolulu, Hawaii, Verenigde Staten

Waarom we het fantastisch vinden: De handgeschilderde boodschap op de bodem van het zwembad van het Surfjack Hotel vraagt simpelweg om een Instagramkiekje. Ook fijn: binnen tien minuten lopen sta je op Waikiki Beach.

Advertisement - Continue Reading Below

San Alfonso del Mar

Waar: Algarrobo, Chili

Waarom we het fantastisch vinden: Ten zuiden van Valparaiso vind je het San Alfonso del Mar resort dat het grootste zoutwaterzwembad ter wereld huisvestigt. Bereid je voor op een kilometer lang zwembad dat zich uitstrekt langs de Grote Oceaan.

Advertisement - Continue Reading Below

Marina Bay Sands Hotel

Waar: Singapore

Waarom we het fantastisch vinden: Vanuit dit zwembad heb je zonder twijfel het beste uitzicht over Singapore. Desbetreffend infinity zwembad van het Marina Bay Sands Hotel geeft je de mogelijkheid een duik te nemen op 57 verdiepingen boven straatniveau.