Skip to Content

Dit wist je nog niet over prinses Diana

17 sappige feitjes over Lady Di.

prinses diana weetjespinterest
Getty Images

Een tragisch ongeluk maakte vroegtijdig een einde aan het leven van onze favoriete prinses (Haar humor! Haar stijl! Haar klasse!), waardoor we eigenlijk nooit de kans hebben gekregen haar echt goed te leren kennen. Omdat deze vrouw keer op keer een grote inspiratiebron blijkt, zetten wij 17 feiten over de prinses op een rijtje die je ongetwijfeld van je stoel blazen. Tip: ze doen het ongetwijfeld ook goed op feesten en partijen. Doe er je voordeel mee.

van: Veranda

Ze kreeg tot haar negende thuis les

<p>Toentertijd was het doodnormaal voor kinderen van vooraanstaande families om thuis les te krijgen van een mentor. Maar toen haar ouders besloten te scheiden, veranderde dat en volgde ze voortaan lessen op Riddlesworth Hall in Norfolk, waar de familie woonde. Op haar twaalfde werd ze naar het zeer exclusieve West Heath School gestuurd.</p>

Toentertijd was het doodnormaal voor kinderen van vooraanstaande families om thuis les te krijgen van een mentor. Maar toen haar ouders besloten te scheiden, veranderde dat en volgde ze voortaan lessen op Riddlesworth Hall in Norfolk, waar de familie woonde. Op haar twaalfde werd ze naar het zeer exclusieve West Heath School gestuurd.

Maar ze was geen voorbeeldige student

<p>Nadat ze <a href="http://www.theguardian.com/news/1997/sep/01/guardianobituaries.monarchy"><u>zakte voor twee examens</u></a> verliet ze West Heath School op 16-jarige leeftijd. Haar vader meldde haar aan voor een Zweedse school, maar Diana hield voet bij stuk en keerde huiswaarts.</p>

Nadat ze zakte voor twee examens verliet ze West Heath School op 16-jarige leeftijd. Haar vader meldde haar aan voor een Zweedse school, maar Diana hield voet bij stuk en keerde huiswaarts.

Meer van Harper's BAZAAR
 
preview for Cultuur & Reizen

Cultuur & Reizen

gigi bella yolanda hadid

Dit geef je een moeder die alles al heeft

baby reindeer netflix

'Baby Reindeer' is dé viral Netflixserie van nu

crown

Dit zijn de beste series op Netflix in 2024

kate middleton en prins william met hun kinderen

Kate en William delen nieuwe foto van prins Louis

Advertentie - Lees hieronder verder
Advertentie - Lees hieronder verder