Skip to Content

Waan je in een Shakespeare-verhaal met deze 6 Airbnb's

O Romeo, Romeo, wherefore art thou Romeo?

Bridge, Aqueduct, Arch bridge, Arch, Viaduct, Waterway, Channel, Watercourse, Dome, Dusk, pinterest
Getty Images

De zomermaanden zijn weer in aantocht, en dat betekent dat het weer tijd is om een vakantie te boeken. Voor de hopeloze romanticus hebben wij een prachtidee: overnachten in een Airbnb die zo uit een Shakespeare-verhaal lijkt te komen. Hoef je alleen nog je Romeo te vinden en je bent klaar om te gaan.

1

Hamlet

Sky, Facade, Spire, Landmark, Finial, Palace, Medieval architecture, Turret, Classical architecture, Holy places,

Heus waar, je kunt overnachten in het kasteel van Hamlet ter ere van de vierhonderdste verjaardag van Shakespeare op 23 april. De gelukkige winnaars van deze actie mogen zich eerst tegoed doen aan een heerlijk diner voordat ze genieten van een overnachting in King's Tower. Meedoen kan hier!

2

All's well that ends well

Room, Interior design, Lighting, Wood, Ceiling, Furniture, Interior design, Wall, Floor, Living room,

In dit zestiende-eeuwse appartement in Toscane waan je je even in het rijkeluisbestaan van Shakespeare's All's well that ends well. Het appartement bevat niet alleen prachtige fresco's van Italiaanse schilders uit de Renaissance maar komt ook met persoonlijke butler. Hoe leuk is dat?

Palazzo Tommasi Appartment, Cortona, Italië.

3

Macbeth

Property, Architecture, Wall, Brick, Castle, History, Medieval architecture, Arch, Historic site, Château,

Dit schattige kasteeltje bood eerst onderdak aan Schotse koningen en geheime parlementen en doet daarom sterk denken aan Shakespeare's Macbeth. Het onderkomen is in al haar glorie hersteld en heeft zes slaapkamers (waarvan eentje the dungeon wordt genoemd), een grote hal (met een tafel waar twaalf personen aan kunnen zitten) en een galerij (met de originele kunstwerken). Wat wil je nog meer?

Dairsie Castle, Fife, Schotland.

Advertentie - Lees hieronder verder
4

A midsummer night's dream

Wood, Plant, Leaf, Rural area, Tree house, Log cabin, Home, Shack, Backyard, Cottage,

Dit stulpje werd laatst benoemd tot Airbnb's meest geboekte woning ter wereld en - eerlijk is eerlijk - het is niet moeilijk te bedenken waarom. De boomhut, compleet met lichtjes én brug, vind je niet snel ergens anders en we vinden het geweldig dat je het bed naar buiten kunt schuiven zodat je onder de sterren kunt slapen.

Secluded Intown Treehouse, Atlanta, Georgia.

5

The tempest

Body of water, Nature, Coastal and oceanic landforms, Natural landscape, Water resources, Coast, Landscape, Island, Shore, Aqua,

Heb je altijd al Prospero uit the Tempest willen zijn en droom je van wonen op een onbewoond eiland? Dan is Airbnb's Bird Island wel aan jou besteed. Het eiland - dat omring wordt door ondiep water waardoor het geschikt is voor snorkelen, kanoën en vissen - ligt in de buurt van Placenzia in Belize en geeft je met haar vuurplaats, barbecue én zonneweide het echte eilandgevoel.

Bird Island, Placenzia, Belize.

6

Romeo and Juliet

Flowerpot, Arch, Door, Arcade, Mixed-use, Houseplant, Town square, Palace, Courtyard, Medieval architecture,

In dé stad van Romeo en Julia, Verona, slapen in een appartement mét balkon dat uitkijkt op een van de meest iconische pleinen van de stad? Yes, please! Het enige wat er niet bij inbegrepen zit is je eigen Romeo. Die moet je toch echt zelf zoeken.

Corte Realdi Piazza Erbe, Verona, Italië.

Meer van Harper's BAZAAR
 
preview for Cultuur & Reizen

Cultuur & Reizen

london, england june 03 prince william, duke of cambridge and catherine, duchess of cambridge attend the national service of thanksgiving at st pauls cathedral on june 03, 2022 in london, england the platinum jubilee of elizabeth ii is being celebrated from june 2 to june 5, 2022, in the uk and commonwealth to mark the 70th anniversary of the accession of queen elizabeth ii on 6 february 1952 on june 03, 2022 in london, england the platinum jubilee of elizabeth ii is being celebrated from june 2 to june 5, 2022, in the uk and commonwealth to mark the 70th anniversary of the accession of queen elizabeth ii on 6 february 1952 photo by samir husseinwireimage,

Waarom William niet bij Kate was in de kankervideo

joe goldbergh in netflix serie you

You seizoen 5: dit wil je weten

leagues cup 2023 inter miami cf v atlanta united

Dit vindt David het beste cadeau ooit van Victoria

koning charles bij kerkdienst bij sandringham in januari 2024

Zó voelt Charles zich te midden van behandelingen

Advertentie - Lees hieronder verder
Advertentie - Lees hieronder verder