Skip to Content

Het fotoalbum van Kate Middleton

Het leest als een sprookje, het levensverhaal van Kate Middleton. De hertogin van Cambridge is immers ook ooit een gewoon meisje is geweest, getuige deze kiekjes.

Hairstyle, Eyebrow, Earrings, Jewellery, Happy, Style, Tooth, Long hair, Neck, Beauty, pinterest

Het leest als een sprookje, het levensverhaal van Kate Middleton. De hertogin van Cambridge is immers ook ooit een gewoon meisje is geweest, getuige deze kiekjes.

1982: De geboorte

A 15-day-old Kate Middleton rests in the arms of her father, Michael Middleton. Carole Middleton holds her newborn, Kate Middleton, in 1982.
Michael Storm/Xclusive

Catherine Elizabeth Middleton wordt geboren op 9 januari, 1982, in het Engelse Reading. Vader Michael was piloot, moeder Carole stewardess. Hier is Kate 15 dagen oud.

1985: Als jong meisje

In this Handout Image provided by Clarence House www.officialroyalwedding2011.org, Kate Middleton is pictured aged three on a family holiday in the Lake District.
The Middleton Family/Clarence House via GettyImages

Kate (3) op vakantie in het Lake District.

1986: Op naar het buitenland

In this Handout Image provided by Clarence House www.officialroyalwedding2011.org, Kate Middleton with sister Pippa and Father Michael in Jerash, Jordan. The Middleton Family moved to Amman, Jordan for two and a half years.
The Middleton Family/Clarence House via GettyImages

Van 1984 tot 1986 werkten Kates ouders voor British Airways in Amman, Jordanië. Catherine (hier met haar zus Pippa en haar in Jerash) zat op een Engelstalige school toendertijd.

Advertentie - Lees hieronder verder

1987: Terug in Engeland

Kate Middleton is pictured aged five. (Photo by the Middleton Family/Clarence House via GettyImages)
The Middleton Family/Clarence House

Op 5-jarige leeftijd verhuist Kate met haar familie terug naar Engeland.

1990: Scouting

Kate Middleton in her Brownie troop uniform in 1990
Jane Scutter via People.com

Kate en Pippa zaten beide bij de scouting. 'Ze was gemakkelijk in de omgang', herinnert June Scutter zich van die tijd. 'Het waren heel gewone kinderen'.

1986-1995: De basisschool

In this undated collect photo provided by St Andrew's School, Kate Middleton (front row, C) is pictured in a hockey team photo during her time as a pupil at St Andrew's School in Pangbourne, Berkshire, England (1986-1995). Catherine, Duchess of Cambridge re-visited her former school on November 30, 2012 to take part in a day of activities and festivities to mark the occasion of St Andrew's Day. The Duchess visited the Pre-Prep School for under-5s, unveiled a plaque to officially open a new artificial turf playing field and met members of the school's hockey team, which she played for during her time as a pupil at the school. She was also given a private tour of the school and watched the school's Progressive Games which are traditional games played indoors by teachers and students on St Andrew's Day.
St Andrew's School + WPA Pool

Kate gaat naar de basisschool in Pangbourne, Berkshire, waar ze (vooraan in het midden) in het hockeyteam speelt.

Advertentie - Lees hieronder verder

1995-2000: Voortgezet onderwijs

Kate Middleton, right, poses with friends at Marlborough College, a co-ed boarding school for teens in Wiltshire.
via The Daily Mail

Van meisjesschool Down House af, omdat ze naar eigen zeggen werd gepest, belandde ze op een school in Marlborough. Ook daar had ze het niet makkelijk: een groep jongens keurde daar alle meiden. Kate krijgt volgens bronnen een 2, van 10. Maar ze laat zich er niet door raken.

1999: Tiener Kate

Kate Middleton at Marlborough 1999
Gemma Williamson via Daily Mail

Kate is een goede leerling en haalt hoge cijfers voor onder meer natuurkunde, biologie en kunst. En verder doet ze lekker gek, net als alle tieners.

2001: Dé ontmoeting

Shoulder, Joint, Waist, Thigh, Trunk, Abdomen, Chest, Long hair, Lingerie, Undergarment,
REX

Kate ontmoet William voor het eerst als eerstejaars kunstgeschiedenisstudent aan de St. Andrew's University in Schotland. De twee worden vrienden, maar meer nog niet: Kate heeft een vriendje.

In maart 2002 telt Will $200 neer om haar aan te moedigen tijdens een fashionshow voor het goede doel. William was all eyes toen Kate in deze outfit op de plankieren verscheen.

Advertentie - Lees hieronder verder

2003: Geheime dates

Kate Middleton Prince William St. Andrews in 2003
Peter Kelly

Eind 2002 is Kate weer vrijgezel. Een jaar later zijn zij en Will officieel, maar nog wel in 't geheim, een stel. Ze worden niet samen bij officiële gelegenheden gespot, om zo hun relatie nog een beetje uit de schijnwerpers te houden.

2005: Afstuderen

Sleeve, Collar, Happy, People in nature, Facial expression, Dress shirt, Love, Friendship, Necklace, Gesture,

Op 23 juni 2005 studeren Will en Kate af aan het St. Andrews.

2006: Formeel

Hat, Uniform, Collar, Headgear, Costume accessory, Military uniform, Sun hat, Blazer, Military person, Fedora,
Tim Ockenden/AFP/Getty

Na haar afstuderen gaat Kate werken als assistent accessoire inkoopster bij het kledingmerk Jigsaw. Volgens bronnen is het niet gemakkelijk om als vriendin van een prins aan een baan te komen, een baan bovendien die ook op goedkeuring van de koninklijke familie kan rekenen.

Nadat Will in 2006 de militaire academie heeft volbracht, verschijnt het stel ook in formele settings.

Advertentie - Lees hieronder verder

2007: Op zichzelf

Kate Middleton Attends A Training Session With The Sisterhood On The River Thames For Their Cross Channel Challenge Later This Month.
Mark Cuthbert/UK Press

Is het nou uit of aan? Op 13 maart 2007 wordt Kate gespot tijdens een feest met haar vriendinnen. The Sun weet het zeker: het was uit. Kate brengt de zomer met zus Pippa door.

In juni komen de twee weer bij elkaar. Terugkijkend op de breuk zei Will ooit: 'We waren allebei heel jong en moesten onszelf zien te vinden en accepteren dat we andere karakters hebben.'

2008: Officieel weer samen

Kate Middleton At The Renaissance Rooms In South London, For The Day-Glo Midnight Roller Disco, An Event Organised In Aid Of A Charity In Oxford Set Up In Memory Of Thomas Waley-Cohen, Who Died From Bone Cancer In 2004 At The Age Of 20.
Antony Jones/UK Press

'Ik was er niet blij mee, maar het maakte me wel sterker', zegt Kate over de tijdelijke breuk.

Ze leert vooral haar onafhankelijkheid te bewaren. En dus blijft ze dingen doen als meewerken aan een goeddoelproject.

2009: Waity Kate

Prince William looks puzzled as Kate Middleton walks past during a charity polo match at Cirencester Park Polo Club on June 7, 2009 in Cirencester, England.
Anwar Hussein

Het is een verboden term, maar Waity Kate wordt regelmatig gebruikt door de buitenwereld, doelend op een aanzoek van Wills kant. Nog steeds probeert het stel zoveel mogelijk uit de schijnwerpers te blijven, maar toch worden ze regelmatig gespot, zoals hier tijdens een polowedstrijd op 7 juni 2009.

Advertentie - Lees hieronder verder

2010: She Said Yes

Prince William and Kate Middleton engagement portraitr
Chris Jackson

Eindelijk is het grote nieuws daar: op een trip naar Kenia vraagt prins William na 8 jaar zijn Kate ten huwelijk, met een ring die ooit aan zijn moeder Diana toebehoorde.

De officiële aankondiging wordt gedaan op 16 november.

2011: De bruiloft

Prince William and Catherine Middleton wedding kiss
Mark Cuthbert / Contributor

Op 29 april 2011 staat Engeland op zijn kop, dankzij de koninklijke bruiloft. Het stel trouwt in Westminster Abbey en Kate draagt, hoe kunnen we het vergeten, een adembenemende jurk van Alexander McQueen. De huwelijksreis gaat naar de Seychellen.

2011: Pasgetrouwd

Prince William and Duchess Catherine at the BAFTA Brits to Watch event in Los Angeles July 9, 2011
Mark Lange

In het eerste jaar van hun huwelijk staan de nodige verplichtingen op het programma. Een bezoek van Barack en Michelle Obama op Buckingham Palace, bijvoorbeeld, en een staatsbezoek aan Canada en Amerika. Ook gaan ze naar de BAFTA awards in Los Angeles, waar Kate weer een Alexander McQueen jurk draagt.

Advertentie - Lees hieronder verder

2012: Gezinsuitbreiding

Prince William and Duchess Catherine beach with Lupo in Anglesey, Wales
PARIS/bauergriffinonline.com

Het stel gaat wonen in Anglesey, in het noorden van Wales, vlakbij de militaire helikopterbasis van William. De twee vormen een heus gezin met hun cocker spaniel puppy, Lupo.

2012: In verwachting

Prince William and Duchess Catherine announce first pregnancy at the hospital
Max Mumby/Indigo

Het verbergen kan niet meer, als Catherine abrupt naar het ziekenhuis wordt gebracht wegens overmatige ochtendmisselijkheid. De twee kondigen op 6 december de zwangerschap aan.

Van: Good Housekeeping US
Meer van Harper's BAZAAR
 
preview for Cultuur & Reizen

Cultuur & Reizen

koningin maxima lacht breeduit

Dit zijn Máxima’s broers en (half)zussen

royal wedding in holland

Willem-Alexander wilde koningschap opgeven

maría del carmen cerruti carricart

Dít wil je weten over María del Carmen Cerruti

foto van jorge zorreguieta

Alles wat je wilt weten over Jorge Zorreguieta

Advertentie - Lees hieronder verder
Advertentie - Lees hieronder verder