Skip to Content

Je kunt nu het beroemde LEGO-huis Airbnb'en

Bouwtechnisch natuurlijk hartstikke leuk.

Room, Living room, Interior design, Furniture, Wall, Shelf, Table, Shelving, Toy, Floor, pinterest

Komende kerstvakantie een romantisch weekendje weg? Verruil de standaard boshut met open haard voor een ludieke logeerpartij: slaap in het enige echte LEGO huis.

Met dank aan Airbnb is die mogelijkheid nu binnen handbereik. Want ook Airbnb moet blijven vernieuwen. En dat doet het accommodatie-verhuur-platform met haar Night At concept: iedere maand maak je kans op een verblijf op een iconische locatie. En iconisch zijn deze verblijven zeker: in een knusse tent bovenop een ski schans, op een NBA basketball veld of in een drijvende hut op het Great Barrier Reef, Airbnb maakt het mogelijk.


Deze maand kunnen deelnemers een verblijf in het LEGO-huis winnen. Daar voor moet je wel naar Billund, Denemarken, de plek waar in 1932 de vrolijke bouwstenen werden uitgevonden. Daar staat LEGO park, vestigingsplaats van de villa.

Op 24 november sluit het LEGO-huis voor het grote publiek en hebben de winnaars de kleurrijke villa helemaal voor zich zelf. En er is meer dan alleen slaapplezier: 25 miljoen stenen liggen ter beschikking voor al je spontane bouwinspiratie en mocht je er bouwtechnisch niet uitkomen: je krijgt tips en tricks van een heuse LEGO master builder.

Een nacht in het LEGO-huis

Meer van Harper's BAZAAR
 
preview for Cultuur & Reizen

Cultuur & Reizen

twee modellen op straat

10x de beste Nederlandse literatuur

street style day 2 copenhagen fashion week springsummer 2023

De 10 boeken die je eens gelezen moet hebben

gigi bella yolanda hadid

Dit geef je een moeder die alles al heeft

baby reindeer netflix

'Baby Reindeer' is dé viral Netflixserie van nu

Advertentie - Lees hieronder verder
Advertentie - Lees hieronder verder