Weken geleden jubelde Charlène's vader Mike Wittstock al dat hij opa van een tweeling zou worden. Nu bevestigen de 36-jarige prinses van Monaco en haar man Prins Albert II het grote nieuws officieel aan Hello! Magazine.  'Ik voel me fantastisch!aldus de prinses. 

De eerstgeborene wordt wettelijke troonopvolger van het prinsdom. Tenzij één van de twee een jongen is, dan krijgt hij automatisch de opvolging toegewezen.

Prins Albert II en voormalig topzwemster Charlène Wittstock, leerden elkaar in 2000 kennen tijdens een zwemwedstijd, maar kregen pas zes jaar later een relatie. In juli 2011 traden de twee in het huwelijk en in mei van dit jaar maakten ze bekend in verwachting te zijn van een kind. De prinses is uitgerekend in december.

Het worden de eerste kinderen voor Charlène. De 56-jarige Prins Albert II – de zoon van Prins Rainier III van Monaco en Prinses Grace Kelly – heeft al twee kinderen uit vorige relaties: Jazmin Grace Grimaldi (22) en Alexandre Coste (10). Zij maken als buitenechtelijke kinderen geen aanspraak op de troon.

Twaalf juwelen die elke vrouw zou moeten hebben >