Ze mixt gemiddeld zestig cocktails per uur, geeft workshops aan
bartenders in wording en sleept de ene na de andere prijs in de wacht.
Tess Posthumus, het creatieve brein achter de signature Harper's
Bazaar-cocktails op ons grote lanceringsfeest, deelt de recepten voor
haar Harper's Belle en Savoir Bazaar.

De methoden zijn eenvoudig
en ook qua ingrediënten is er gekozen voor makkelijk verkrijgbare
producten dus laat je er niet van weerhouden ook van zo'n Harper's
Bazaar-cocktail te genieten.

Harper's Belle

 
1/ Shake alle ingrediënten - behalve de Fever Tree elderflower tonic - met ijsblokjes in een cocktailshaker.
2/ Giet de cocktail door een fijne zeef het martiniglas in, zodat er geen stukjes komkommer en munt in het glas komen.
3/ Top up met de Elderflower tonic.
4/ Garneer de cocktail met een schijfje limoen en een takje munt.
 Savoir Bazaar

 
1/ Shake alle ingrediënten - behalve het Fever Tree gingerbeer - met wat ijsblokjes in een cocktailshaker.
2/ Zeef de cocktail en giet in een longdrinkglas met ijsblokjes.
3/ Voeg het Fever Tree gingerbeer toe en roer.4/ Garneer de cocktail met sinaasappel zest, witte druiven en een lang rietje.

Bekijk hier foto's van het Bazaar feest waar deze cocktails gretig aftrek vonden >

Vaarwel keuzestress! Dit zijn de 15 beste films van het IDFA, getipt door directeur Ally Derks >

Máxima draagt COS! >

Ook lekker: port >